Hvordan laver man et hegn af sorte?

Jeg hørte, at du kan lave et interessant hegn af enkle rister. Jeg vil gerne lære teknologiens hemmeligheder.

Teknologi afhænger af designet.

Muligt at gøre en stor køkkenbordet, og hvis du ikke gør det, bare bruge et stort ark af spånplader eller brædder. Skær sivene bedre udgangspunkt i august og efteråret. Skær stokken, og lad det tørre indtil foråret. Efter strimlen det efterlader. Spred kviste på bordpladen lag af 10 cm eller mere, og Lay blandede typen jacks bund hoved, i et sådant tilfælde, at det ikke dreje i den ene side tykt i andre tynde. Og sy ledning eller stærk tråd. Et illustrativt eksempel på firmwaren er du altid lige ved hånden - se på kosten.

Som et resultat disse "maty9quot;

Sådanne emner kan fremstilles af forskellige længder.

Du kan også vedhæfte dem til en træramme og gøre, for eksempel, her er sådan en smuk forlovede.

eller er dette enklere

Pleshi her er sådan en plejemand i et lag af en stokke, jeg anbefaler ikke, for skrøbelig, det vil vise sig, det er ikke bambus.

Generelt kan du bruge forskellige typer vævning.

For eksempel, som dette, men jeg foretrækker denne slags vinstokke eller kviste fra buske eller træer. mere fast.

Og hvis du forbinder fantasien i vævet, så er det sådan, du kan prøve. Ordninger for binding kan også lånes fra hegn fra vinstokke, kviste.

I vores region, kan man ofte se hegn af siv til kuglepenne fremstillet som følger: på træsøjler støtter lameller naglet på begge sider i to til tre rækker og vertikalt i rummet mellem lamellerne blot indsætte sivene. Men du kan horisontalt som dette

og derefter kan du dække med ler, så kommer væggen ud eller et væggærde.

For køkkenhaver, sommerhuse, blomsterbed kan laves her med en sådan væve, se på billedet, teknologien er umiddelbart forståelig.

Der er ingen specielle teknologier til denne virksomhed, vi har kun brug for nok udhvilede pander og end dets klippe. En til at håndtere sådan et svært behov for en assistent, så skal du opbygge en speciel maskine til vævning af reedmatte, og det er fra måtterne, og du vil lave et hegn.

Sådan laver du et hegn af vasser

Hvad vil det tage for at lave et hegn af riete?

Først og fremmest har du brug for en stok. Du kan enten anskaffe det selv eller ansætte lønnet arbejde i denne proces. Reed har egenskaben om gradvist at vinde vandområdet, så med skarpe rister vil der ikke være nogen problemer selv på søer og myrer, der er privatejede. Den bedste periode med høst af råvarer er slutningen af ​​sommeren eller begyndelsen af ​​efteråret. Afskæringen af ​​risten renses fra bladene og tørres under en baldakin til foråret.

For at fjerne røret fra røret, skal du have et arbejdsbord. Det er vigtigt, at længden ikke er mindre end 2 m, og bredden er lidt større end den planlagte bredde af måtten. Bordet skal bygges af flade brædder, mellem hvilke der er tilbage slidser af denne tykkelse, så de frit kan passere bindingsledningen lagt i 2-3 lag.

Den optimale størrelse af stokken er 2,1 m, tykkelse - 10 cm. Efter starten af ​​arbejdet med fremstilling af lærred fremstår en færdighed hurtigt nok, og det tager ikke mere end 5 minutter at løsne en sektion af hegnet.

Rækker i bundter på 15-20 cm i omkreds spredt på en bænkbænk. Det er vigtigt, at alle stængerne er lige store. For at bjælken fra begge sider skal være lige stort, lægges halvdelen af ​​stængerne med et lint i en retning, halvdelen i den anden. Denne metode vil gøre det muligt for skovet af siv at være ensartet gennem hele længden.

For at strikke bundter anvendes enten en bindende tråd eller en stærk nylon tråd. Efter at skiverne er lagt på bordet, skubbes en wire gennem hullet mellem den første og anden bræt, bunden der ligger nær kanten, er dækket nedenfra og strammet med en knude. Derefter gentages operationen. Så fortsætter de med at forbinde det næste parti af vasser. Så fortsæt indtil indtil hele maden er klar.

Færdige lærred er fastgjort til præinstallerede træblokke i jorden. For at gøre dette skal du bruge den samme bindende ledning. For at forhindre hegnet fra at dræbe gnaverne, er stilkene forbehandlet med en opløsning af tykt slagt kalk. Stængerne er dækket af imprægnering, som indeholder antiseptika.

Hegn af siv med egne hænder: smuk og ikke dyr

Et hegn er en del af et websted, der samtidig beskytter det og er en del af landskabet.

Opførelsen af ​​hegnet med deres hænder ud af sivene kan gøres på to måder - enten ønsker at gøre alt for billigt fra skrot, eller vil have noget i en folkemusik stil, der ikke synes at have allerede blevet træt af bølgepap hegn og mesh-net.

Kamysh - egenskaber hvor man finder og hvordan man kan indsamle

Rækker er en plante, der vokser langs bredden af ​​floder og søer, i sump, ved kysten eller i lavt vand, kystområder. Dette navn er fejlagtigt kaldt reed, hvilket de betyder, når de ønsker at bygge et hegn af riete med egne hænder. Denne reed vokser på mere tørt grunde og er ikke egnet til bygning.

Cattail kaldes også fejlagtigt. Rogoz har en pinealstængel på toppen, som indeholder en masse frø, der er forsynet med dårlige tips, som en mælkebøtte. Rogoz er meget tættere, tungere, har en tykk stamme og blade. Til konstruktion er det også mindre egnet end almindeligt rør.

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvad du skal bruge til at bygge et hegn af riete med dine egne hænder, er billedet af det egnede anlæg lavere.

Rækker til hegnet

Mest sandsynligt er det i dit område. Se på bredden af ​​reservoirerne, hvis du ikke fandt det i nærheden - så er det sikkert ikke noget at bygge ud af det, hvis du skal bære det fra fjernt. Hele betydningen af ​​billig konstruktion fra improviserede materialer går tabt.

Et reed (aka reed) er et brændbart materiale, men det understøtter ikke stærkt forbrænding. Det stærkeste er brænding af kvast - de er den største farekilde. Stængler indeholder en betydelig mængde calcium og mineraler, og selv i tør tilstand forbrænder ikke meget. I gamle dage blev hustagene lavet af halm eller reed, roret brændte lidt sjældnere og var sikrere.

Hegn af siv

Ikke desto mindre, hvis du ønsker at hegnet skal stå længere og ikke skabe brandfare, skal det behandles med flammehæmmere. De fleste af disse stoffer er også effektive mod dannelse af svampe, bakterier, der inficerer stængler, insekter. Forresten er insektrør også ikke særlig glad for, men gnavere kan forårsage problemer - for dem er det ret spiseligt.

Behandlingen kan udføres og til konstruktionen, men det er meget lettere at udføre behandling efter opførelsen af ​​hegnet - så meget lettere at dække stilke af pensel eller rulle, og ikke behøver at bekymre sig om tildeling af en særlig plads til coating og tørring.

En alternativ behandlingsmetode er vanding. Stængerne er lagt på et ikke-absorberende basislag på 5-10 cm og vandet fra vandkassen med en sammensætning mod brænding. Når de er godt gennemblødt, samles de og tørres.

Før du bygger et hegn af rir med egne hænder, vil mesterklassen til håndtering af flammehæmmere ikke være overflødig. Spørg erfarne mennesker, om behandling er effektiv, hvilke formuleringer der bedst anvendes, og hvordan man forbereder dem ordentligt - de sælges normalt som koncentrater.

Montering af bunden og indstilling af stilkene

Grundlaget for hegnet må ikke være for stærkt. Faktum er, at pindsvin (stok) er et af de letteste byggematerialer, man kan forestille sig. Den har en hule stamme og en meget lille tyngdekraft. Hegnets samlede vægt vil være mindre end for træbunkerne.

Efter installationen af ​​søjlerne danne grundlaget, hvorpå stængerne vil stå. To teknologier anvendes - et traditionelt hegn på poler eller trellis wire eller en base i form af et netnet med et meget bredt trin.

Når du bruger Rabitza, har du brug for en, der har en celle omkring 10 cm bred. Den strækkes som normalt og placerer stillinger hver 2-3 meter. Du kan bruge den sædvanlige bygningsnet med en maske på 10 cm. Derefter skærer stengene i det og veksler dem - den ene sættes på hovedet, den anden sænkes. I dette tilfælde fyldes området jævnt langs hele højden af ​​hegnet. Forsøg at gøre indsatsene i en højde, især omhyggeligt justeret ovenfra. Hvis noget ikke virker - kan du så kun klippe toppen langs en linje efter at have monteret hegnet.

Original hegn med dør

Fordele ved et sådant design - lille gennemsigtighed i hegnet og større stivhed, det er svært at trække stængerne ud af hegnet.

 • Det er nødvendigt at sætte polerne ret ofte, da kaninen vil sænke under sjældne søjler, især den sjældne vævning. For at sætte søjlerne mindre ofte, bliver du nødt til at bruge ekstra trådlister, og kun derefter at bære dem til rabitsa.
 • Den anden ulempe er, at det tager meget tid og kræfter at sætte stængerne ind i rabitsa. I betragtning af at de tager meget hegn, vil der være nok tid til arbejde også.

Meget mere praktisk, når du bruger rabitsa, væv stænglerne vandret - som med det klassiske væv. I dette tilfælde opnås stivhedens stivhed ved vertikal pressning, stenglerne spiller rollen som forstærkning til rabitsa, det er muligt at sætte støttepositionerne mindre ofte, og der vil ikke være behov for yderligere trådlister. En sådan vævning kræver imidlertid erfaring.

Hvis der er en færdighed i vævning kurve - det vil komme til nytte, ellers vil der være konstante forvrængninger, når vævning langs hegnets højde. Den største ulempe ved denne vævning vil tage endnu mere tid, og stængernes ender rager ind og ud, så skal de forsigtigt blive revet eller bittet af.

Den anden mulighed er et klassisk hegn. Polerne installeres sjældnere, polerne er slået til dem på en omtrent lige afstand parallelt med jorden. En pol skal være mindst tre, det er tilrådeligt at lave 5 stykker til et 1,5-2 meter højt hegn. Antallet af dem skal være underligt. I stedet for poler er det tilladt at bruge tapere lavet af tråd - tråden skal være godt strakt med spændingsanordninger og fastgjort.

Ved montering sættes stængerne lodret ind mellem polerne og sammenfletter dem. Når vævning er en afveksling - en stilk flettet i den ene retning, den anden - i den anden, som når vævning kurve. Alternativ toppen og bunden af ​​stammen, som når viger hegnet på et gitter-rabitsa. Væg denne type meget hurtigere - ingen grund til at indsætte stammen fra toppen ned, du kan vind den på siden og derefter væve den langs hele længden med poler eller trellises.

Hvordan man selvstændigt laver et hegn af vinge - on video:

Har du fundet en fejl? Vælg det og tryk på Ctrl + Enter, at informere os.

Kommentarer: Hegn fra riet med egne hænder: smuk og ikke dyr

I sandhed har jeg i 25 år levet i den hvide verden og for første gang lærte jeg, at det er muligt at gøre sådan skønhed med mine egne hænder. I det hele taget er dacha lille udenfor byen. Videoen og artiklen er ret enkle. Men hvem står overfor i praksis og kan sige noget?

Store hegn! Vi konfronterede problemet med hegn mellem naboer som noget, der allerede var helt i en beklagelig tilstand. Overvej denne mulighed. Og tegnebogen rammer ikke, og naboerne hjælper med at gøre det.

Som et hegn fra gaden passer det selvfølgelig ikke, men hegnet mellem naboer er bare det samme. Det vil være nødvendigt at forsøge at gøre ved siden af ​​dacha kun en sø, hvor et røde er en hel del.

Nye artikler

Sådan slibes en ramme: Vælg værktøjer

 • Than at sy et træhus udefra billigt, smukt og holdbart

 • Hvordan man sætter murværk korrekt: tips og tricks

 • Bad på sorten med egne hænder: fordele og ulemper

 • Hvordan lim linoleum mellem: praktisk rådgivning

  Installation af indgangsmetaldøren med egne hænder

  Hvordan man sætter murværk korrekt: tips og tricks

  Hvordan man laver dekorative gips selv

  Biofilter til septik s egen hånd: hvorfor overpay?

  Tips til, hvordan du laver dekorative gips med dine egne hænder for at gøre det kvalitet og holdbart

  Hvad er niveauet for nedfrysning af jorden og hvordan man bestemmer det

  Sådan lim et spejl til en væg: en note til hjemmet mesteren

  Eksterne skråninger til plastikvinduer: hvorfor de er nødvendige

  Hvordan laver man korrekt værftet: Valget af værktøjer og materialer, funktioner og tips

  Korrekt beregning af ondulinen på taget: et par nyttige tips

  Copyright © 2015 - 2016 Alle rettigheder forbeholdes.

 • Skriv et svar

  *
  *

  2 + 3 =

  Required fields are marked *