Hegn fra et metal hegn (euro hegn) med egne hænder

Valget af hegn til stedet er ikke en nem opgave - det er nødvendigt at det er pålideligt, holdbart, smukt. Alle disse krav er opfyldt af et hegn lavet af et metal picket hegn (euro hegn). Klatre det er problematisk - ikke stivhed. Bryde det "kedeligt" - normalt er amatører hooliganisme begrænset til, at et par lameller er bøjet. Skønhed er naturligvis et subjektivt kriterium, men sådanne hegn ser bedre ud end det samme faste hegn lavet af bølgepap. Derudover er de ikke så udsatte for vindbelastninger, som giver dig mulighed for at spare på søjlerne. Yderligere plus - de ryddes. Generelt er en god mulighed.

Hvad er et metal hegn

Metal hegn af galvaniseret stålplade. Aflastningen er dannet på pladen, hvorefter den skæres i strimmelsting, der er dækket af beskyttende forbindelser, malet. Opnådde bånd af en vis højde. Normalt er højden fra 150 til 180 cm. For at afslutte hegnet skal vi også have hjælpestøtter (normalt 60 * 60 * 2 mm), bøjninger (to eller tre tværstykker der går imellem indlæg) og fastgørelsesdele.

Det ser ret solid ud

Tykkelsen af ​​metallet kan være fra 0,4 til 1,5 mm. Den mest almindelige er stål med en tykkelse på 0,5 mm. Stangens bredde er fra 80 mm til 128 mm, længden er op til 2 meter.

P- og M-formede profiler af metal hegn

Der er metal hegn med en anden profil: P (rektangulær), M formet og halvcirkelformet. M-formede har flere ribber, henholdsvis, har større stivhed. Men der er også U-formede, der har riller i "ryggen". Her i dette tilfælde er det allerede svært at sige, hvilken der bliver hårdere. Mest sandsynligt, sidstnævnte, især hvis dets kanter rulles.

Hvert firma har sine egne profiler

Halvcirkulærer har også større stivhed, men er sværere at danne og har normalt en højere pris. For større styrke kan yderligere riller også dannes langs den lange side.

Generelt er jo større sporet-ribbenne af stivhed, jo bedre modstand bøjer planken langs længden. Men med komplikationen af ​​terrænet bliver prisen højere. Da det selv er ret stort, skal man normalt søge kompromis. Under alle omstændigheder skal baren modstå dine forsøg på at bøje den.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger et metal hegn, er det tilrådeligt at se på det parti, der tilbydes til dig. Deklareret kan være den samme tykkelse af metallet, men i praksis viser det sig, at kanten af ​​stangen fra en batch kan bøjes med en finger, mens den anden part svigter et sådant fokus. Og det er fra en producent. Sagen som et parti af metal, men det er sjældent stabilt.

Valset kant, flere lag beskyttende belægninger - dette er tegn på et godt metal hegn

Sørg stadig for at være opmærksom på kanterne - det er bedre, hvis de rulles. For det første er det mere attraktivt udseende, for det andet stivheden af ​​hegnet, for det tredje er den skarpe kant bøjet, og det er umuligt at få ondt. Ulempen ved en picket med rullning er en - en højere pris, da specielt udstyr og yderligere behandlingstid er påkrævet.

Hvis vi taler om produkter fra bestemte virksomheder, er Euroshtaket Grand Line (Grand Line), Barrera Grande, Nova, TPK Center Metallokrovli, FinFold, UNIX (Unix) populær.

Det er nødvendigt at forstå og i farvestoffet. Der er et strygejern med dobbeltsidet og ensidet maleri. På ensidig er bagsiden dækket af et lag jord uden farvning. Det har derfor en grå farve. Hegnet af metal hegnet malet på den ene side, indersiden af ​​sektionen er grå. Det er ikke så slemt - det kommer ikke til syne. Hvis du ikke kan lide denne mulighed, eller køb med tosidet maleri, eller maler dig selv. Malingen er taget "til tag" og vælger den passende skygge. Bemærk, at det malingsbørste metal ser ud ... ikke så meget. Hvis der er en sprøjtepistol, vil udseendet være godt, men ikke perfekt.

Sådan forstås den "modsatte side" af et hegn malet fra den ene side af et metal hegn

Det skal også tages i betragtning, at der er to typer farvning af metal hegn:

Den første metode er meget mere pålidelig, da applikationsteknologien kræver særligt udstyr og streng overholdelse af teknologien. Som et resultat kan et sådant hegn modstå øget mekanisk belastning. Selv om der er en ridse i belægningen (selvom den skal prøves), ruster ikke metalen, da der stadig er beskyttende belægninger, der forhindrer udseendet af rust.

Polymercoating - det bedste valg til i dag

Pulverlakering, i teorien, ikke værre. Men kun hvis det blev gjort i henhold til reglerne: En beskyttende belægning blev påført til det primet metal, og pulvermaling blev anbragt over det og bagt i specielle kamre. Men pointeret er, at du kan anvende maling i "garagen", og på en eller anden måde kan den brændes på samme sted. Resultatet vil kun være helt anderledes. Derudover er der klarglas af kinesisk oprindelse. I dem anvendes maling i butikken, men ofte direkte på den uprismede ståloverflade. Udadtil kan du ikke definere alle disse nuancer, og efter den mindste ridse vises rust. Så polymerbelægningen er mere "sikker".

Hvad kan være et hegn af metal hegn

Metal hegn kan lide eller ej, fordi smag ikke argumenterer. Men med hensyn til praktisk funktionalitet nyder de helt sikkert træ analoger. Når du har etableret, kan du ikke huske hegnet i år. Det behøver ikke at være malet for at få et anstændigt udseende, da maling af god kvalitet varer i årevis uden synlige ændringer. Og dette er en af ​​de vigtige faktorer, der får en til at tænke på at installere et sådant hegn.

Mulighed uden grundlæggelse

På båndet fundament

Med et fundament og søjler af klinker mursten

Der er en enkelt-række og to-rækken (tosidet, skakbræt) metode til montering af strimlerne af et metal hegn. Når to rækker er placeret på begge sider af strengen, og således at de endda overlapper hinanden med et centimeter. Derfor bør afstanden mellem lamellerne være lidt mindre end bredden af ​​stilken. Med denne installation kræves lath per meter hegn med 55-60% mere. Men hegnet viser sig næsten uset - kun i en vis vinkel kan man se en lille del af området. Og dette på trods af at hegnet ikke vil være sammenhængende, og alle "charme" af et solidt hegn vil ikke påvirke dig.

Metoder til montering af metalhegn: i en og to rækker

Båndene er oftest sikret lodret, men der er også en vandret installationsmetode - det kan også være enkelt række eller dobbelt række. Det vandrette hegn ser mere ud "eksotisk" ud. Med to-trins (dobbeltsidet) redigering er stængerne generelt uigennemsigtige.

Vandret hegn af jernhegn

Ulempen ved denne installationsmetode er, at der kræves specielle poler og mellemliggende poler, hvilket vil give den nødvendige stivhed af strukturen. En anden nuance: lamellerne produceres normalt i længder op til 180 cm, længere skal bestilles, og det koster ekstra penge. Så enten skal vi postere oftere eller betale for en brugerdefineret størrelse.

Når du installerer i en enkelt række, kan hullerne mellem lamellerne være forskellige. Den nøjagtige afstand vælges vilkårligt afhængigt af hvor meget "gennemsigtigt" du vil lave et hegn. Oftest er afstanden mellem stifterne 35-50% af barens bredde. Men dette er ikke reglen, der er både mindre og større huller.

Når du installerer "skak", hvis du ikke ønsker at se din gård i en vinkel, skal stængerne dække 50% af bredden af ​​polstring eller mere. Hvis "synligheden" ikke er vigtig, kan du indstille dem således, at kanterne kun overlapper 1 cm.

Højden af ​​hegnet er valgt afhængigt af ejernes ønsker. Hvis du ønsker at maksimere gården blev lukket fra nysgerrige blikke, bør længden af ​​stropperne være på 180 cm. I betragtning af, at de er lidt hævet over jorden, er det nok at det store flertal af mennesker er ikke i stand til at se ind i dit territorium.

Højden er valgfri

Hvis du er ligeglad, vil du se noget gennem hegnet eller ej, du kan tage og 1250 mm og 1500 mm. I det første tilfælde vil hegnet ende et sted på brystet af forbipasserende, i andet - på øjenhøjde eller lidt lavere (omtrentlig layout se i figuren), og dette er uden foundation.

Bredden af ​​passagen lodrette stakit af metal -. 200-250 cm Det er i en sådan afstand gravet poler, og derefter fikseret mellem to og tre tværelementer. Disse tværstænger hedder "lags" eller "bowstrings". Til et hegn med en højde på op til 150 cm er to tværelementer tilstrækkelige, for højere er tre bedre.

Der er flere sorter af fyldespænd (afstanden mellem søjlerne). Den nemmeste måde at installere en lige metode på er, når alle strimlerne har samme længde. På toppen af ​​dette hegn kan du lægge en U-formet stang lavet af samme materiale (solgt på samme sted som euro-baren). Ud over den æstetiske belastning dækker den også dele af metal, hvilket øger hegnens levetid.

Typer af hegn af metal hegn

Alle "bølger" kræver at skære de fleste af stængerne til en vis afstand. En "bølge" på spændingen udføres i trin på 50 eller 25 mm. På et trin på 50 mm er forskellen i højden mellem de korteste og længste lameller signifikant, men hegnet ser mere delikat ud. I tilfælde af en "bølge" med en pitch på 25 mm eller med en "dobbeltbølge" er forskellen mindre. De øverste stænger her lægges meget sjældnere, men de kan også installeres. Kun i stedet for bruddet af "bølgen" bliver det nødt til at skære siderne og bøje.

Ved installation af et hegn fra et metalhegn i Ruslands midterste spor anbefales det at installere poler fra et profileret rør 60 * 60 mm (kan være 60 * 40). Til tværstykker er det mere hensigtsmæssigt at tage det samme profilerede rør, men med en sektion på 40 * 20 mm. I dette tilfælde vil hegnet modstå vind og snebelastninger.

Ved installation af installationstrinnet er søjlerne 2 meter. Hvis to tværstænger, de fastgøres, så randstriberne før det var 25-35 cm fra shtaketiny Hvis højden på 150 cm eller mere, en afstand på 30-35 cm, kortere -. 25 cm, med højden af ​​hegnet over 1,5 m. det er bedre at lave tre lag, og ikke kun i regioner med stærke vinde. Simpelthen med to lag er der opnået for meget afstand mellem fastgørelseselementerne, hvorved lathene let kan åbnes.

Ca. i denne afstand er det nødvendigt at fastsætte lags ved montering af et hegn af metal hegn

Der er to måder at fastgøre strimlerne på: på selvdrejende skruer og på nitter. Selvskærende skruer og nitter er monteret på begge kanter af stangen på hver af tværstængerne. Det vil sige, at hvis tværbjælkerne er to, skal du have 4 selvdrejende skruer / nitter, hvis der er tre, så skal fastgørelsesstykkerne være 6 stk. Pr. Stang. Du kan selvfølgelig fiksere en skrue eller nitte på krydset, og sætte det i midten. Men i dette tilfælde er det nemt at skubbe hegnet med dine hænder - og det er ikke nødvendigt at klatre over hegnet.

Så monter hurtigere, men dette er et "rent dekorativt" hegn

Hvilken type skruer skal man vælge? Selvskærende skruer er nemme at installere - dette er deres plus. Men de er også let uvældet, hvilket under visse omstændigheder kan være en minus. Nitter kræver mere tid at installere, men også at fjerne dem er meget vanskeligere. Hvad skal man vælge? På den forreste del af hegnet eller hvis hegnet forbliver uovervåget i lang tid (giver et sæsonbesøg), er det absolut værd at sætte nitter. Selvfølgelig, hvis angriberne får et mål, vil de klare nitter, men det bliver sværere. Ved montering af et hegn mellem naboer i husene med permanent bopæl er det helt sikkert muligt at fastgøre metalhegn til selvlukkende skruer.

Som du sikkert har bemærket, er metalhegn produceret i næsten samme teknologi som det bølgede ark, og arket er billigere. Derfor har mange mennesker en ide at lave et hegn ved at bryde det profilerede ark i strimler. I princippet kan dette gøres, hvis du er i stand til at skære strengt langs linjen uden nogen mærkbare afvigelser. Men til skæring er det nødvendigt at bruge saks til metalskåret eller hånd. BULGARIAN er det umuligt at skære under alle omstændigheder, da det brænder beskyttelsesdækslet. Så arbejdet er ikke en let og tager meget tid. Hvis det ikke skræmmer dig, kan du prøve.

For små hegn kan du finde ubestandige i varehuse eller fra producenter

Hvad er manglen på et selvfremstillet hegn fra proflisten? Alt er indlysende: kanten er sjældent lige, da det er svært at gøre det manuelt. Desuden er skæringen ubeskyttet og kan begynde at ruste. Det er selvfølgelig muligt at smøre sektionerne med en primer / maling, men for at sikre at alle lag ligger perfekt, kræves en absolut ren overflade. Det vil sige, at nedskæringsstedene først skal støves (ikke så vanskeligt, men det tager tid), og derefter affedtes. Kun i dette tilfælde vil den beskyttende belægning være virkelig kvalitativ.

Det er ønskeligt at dække kanterne - det vil give det hjemmelavede hegn en stor stivhed, for på proflisten er det sjældent at danne yderligere reliefs. Det "holder" formen på grund af dens størrelse og vekslen af ​​bølger.

Hegn fra metalpiket hegnet: pris, foto, montage

Ethvert hegn har to funktioner: at beskytte territoriet og tjene som et element af indretning. Hegn er visitkort af et hus eller en gård. Hvad den besøgende ser først. Samtidig skal dette dekorative element udføre sin primære funktion: For at beskytte stedet fra ubudne gæster, mennesker og vilde dyr. Hegnet af et metal hegn (som i billedet) passer perfekt til begge opgaver.

I analogi med et træhegn består et sådant hegn af lodrette lameller, vandrette stænger og søjler (søjler er ikke nødvendigvis metal, men dette er den foretrukne løsning).

Metaldelen af ​​hegnet fra hegnet behandles med en beskyttende polymer. Belægningen er tonet i forskellige farver.

På grund af denne funktion er det muligt at lave et hegn fra et metal hegn i det generelle design af webstedet: under farven på facade sidespor eller murstenvendt, metal tagdækning eller tagprofileret ark, i et generelt farveskema med andre elementer af landskabsdesign.

Det er også muligt at have en tofarvet farve: lyse på ydersiden, en roligere farve fra indersiden.

Polakker til hegn kan være:

Hegnet er bygget på følgende fundamenter:

 • bunker, metal eller træ;
 • Beton søjler;
 • tapet monolitisk fundament af mursten eller beton;
 • bunke-og-tape fundament.

Når man vælger et fundament, styres jordens egenskaber, valget af søjler er et spørgsmål om pålidelighed, æstetik og økonomi.

Udsigtigt se hegnets sammensatte hegnet (som i billedet): fundament, grund og søjler af mursten, spændinger - metalbjælker og -stifter.

Men den nemmeste at installere, billig og ret pålidelig løsning er søjlerne i metal. Ofte anvendes der et hult rør til dette formål, en optimal diameter på 0,6 meter. Da dette er den bærende del af hegnet, bliver støtterne grundigt dybt i jorden og betonet.

Til hegnet af hegn af metal hegnet anvendes profilerede rør, optimalt 2 til 4 centimeter (kan være mere).

Skruer - profilstrimler af galvaniseret stål med en dekorativ belægning af polymer. Farve: mursten, rød, grøn, blå, metallisk mv. Profilen har forskellige former.

Den øverste del af stængerne er afrundet, spids, i form af en trident. Dette medfører også en vis berøring til stilistik af webstedet. I bredden er der to grundlæggende standarder, 10 og 12 centimeter. De kan placeres tæt på hinanden eller i intervaller med forskellige trin.

Ofte er det medfølgende hegn mere pålideligt og bedre skjuler det indre område fra nysgerrige øjne, den sjældne ser mere dekorativ ud og forhindrer ikke den naturlige ventilation af stedet.

 • Overkommelig pris.
 • Nem installation.
 • Der er ikke behov for konstant pleje og hyppige reparationer (som i tilfælde af træhegn).
 • Muligheden for gentagen brug, demontering og installation andetsteds.
 • Metal hegn er ikke krævende til design af webstedet: dette hegn er lige så velegnet til både klassisk og avantgarde stil.

OBS venligst! Metal hegnet selv er attraktivt nok til tyve. For at sikre, at hegnet ikke adskilles, anbefales det at anvende anti-vandal fastgørelse og svejsning under installationen.

Prisen på hegn fra et metal hegn afhænger af typen af ​​fundament, hegnets højde, hyppigheden af ​​lamellerne, men et "bord" af standardhøjde (1,7-1,8 meter) koster 50 rubler, dvs. den løbende meter af hegnet vil koste i gennemsnit 300 rubler, hvilket er meget billigere end en mursten eller sten hegn.

Hegnet tilbydes af mange firmaer på internettet. Det er naturligvis bedre at vælge dem, der har bevist sig godt.

1. Den vigtige fase af installation af et hegn fra et metal hegn - mærkning. Ujævne afsnit, ikke-overholdelse af intervallet mellem "boards" vil føre til, at hegnet vil se grimt ud.

2. Den samlede længde af vandrette stænger - sidens omkreds multipliceret med to. Længden af ​​en tværstang er afstanden mellem søjlerne. Det kan være sammensat. Lags er fra 2 til 12 meter. Den optimale afstand mellem understøtningerne er 2,5 - 5 meter.

3. Dybden af ​​gruberne under polerne til hegn fra hegnet er ca. 0,5 meter eller mere. Gruber kan laves med jordboremaskine. Støtter installeres i overensstemmelse med niveauet, pits hældes med beton og fastgøres med afstandsstykker, indtil betonen er helt indstillet.

4. Hvis træ anvendes til understøtninger eller skinner, er det nødvendigt at behandle alle træelementer med antiseptiske forbindelser.

5. Hvis picket'en er installeret uden en hætte, skal du gå lidt væk fra den nederste snit af lamellerne til jorden. Afstanden skal være stor nok, således at kontakt med jorden og grundvandet ikke beskadiger hegnets materiale og samtidig det minimum, at en mand eller en svindel ikke kan klatre under hegnet.

6. Fastgørelseselementer - bolte med skiver, selvskærende skruer mv. Et hegn lavet af et metal hegn skal fastgøres til en speciel - galvaniseret, ellers vil rustne pletter dannes i fastgørelsespunkterne.

Hegn af metal hegn: installation, udvælgelse, pris

Hegnene skabt fra hegnet kan være forskellige i form, farve. Det er muligt at ændre afstanden i lumen. Dette giver dig mulighed for at skabe et attraktivt udseende af hegnet, som passer perfekt ind i webstedets design, hvilket gør det mere interessant.

Nedenfor er et par billeder af nogle af mulighederne.

Dette hegn er populært. Der er flere hovedårsager til dette.

 1. Perfekt supplerer terrænet terræn.
 2. Det kan være interessant at kombinere med andre byggematerialer, der deltager i skabelsen af ​​hegn.
 3. Der er muligheder for en økologisk kombination med murværk eller sten. Det er også interessant at se og dens kombinationer baseret på metal eller beton.
 4. Ukompliceret installation giver dig mulighed for aktivt at bruge det i de fleste individuelle husstande. Det er let at installere uden endda at have særlige færdigheder til brugeren. Du behøver ikke bruge ekstra penge på arbejdet hos arbejdere ansat i at installere hegnet.
 5. Nem vedligeholdelse kan være hovedårsagen til dens massive brug. På samme tid udføres eliminering af defekter der opstår under driften. Sådanne skader kan skyldes eksterne naturlige faktorer, som ændrer sig i løbet af året.
 6. Pålidelighed. Hvis du bruger høje elementer, så sammen med indretningen, bliver det et pålideligt element til beskyttelse af webstedet mod fremmede.
 7. Det skal bemærkes, at hegnet giver dig mulighed for at plante planterne direkte i nærheden af ​​elementerne i strukturen. Dette er især vigtigt for ejerne af husstandsarealer.

Priser for metal hegn

Omkostningerne afhænger af materialet og størrelsen. En lige så vigtig parameter er tykkelsen af ​​metallet, hvorfra den er fremstillet.

Nedenfor er de mest almindelige typer, priserne for dem i forstæderne, som hjælper med at vide, hvor meget denne vare er værd.

Hegn installation af egne hænder

For at kunne gennemføre installationen er det nødvendigt at udføre en række efterfølgende handlinger.

 1. Det er tidligere fremstillet søjler af understøtninger. Normalt er de lavet på basis af metalrør eller stænger på træbasis med stor tykkelse.
 2. Det er også nødvendigt at forberede smalle skinner med brug af metal.
 3. Det er nødvendigt at være opmærksom på tværstænger, som også er lavet på basis af metal. Det er ikke kun nødvendigt ud fra et dekorativt synspunkt, men også som et element for at skabe yderligere strukturel stivhed.
 4. Herefter beregner du længden og højden.
 5. Herefter beregnes afstanden mellem lodrette elementer, der udfører støttefunktioner. Samtidig udfører vi beregninger efter størrelse.
 6. Foreløbigt foretager vi forberedende arbejde til forberedelsen af ​​fremtidige hegn.
 7. I søjlerne bunddelene behandles med varm harpiks. Dette vil fjerne de processer, der er forbundet med henfald. Derfor vil serviceperioden være meget længere.
 8. Nu er vi fri for ukrudt, græs linjen for fremtidige hegn.
 9. Derefter strækker vi fyrene på det angivne område af hegnet, gør et mærke af de steder, hvor polerne vil være placeret. Det skal huskes det Spændvidden mellem dem må ikke overstige tre meter. Ellers vil der være slingende sektioner, hvilket hurtigt vil medføre brud.
 10. Vi gennemfører deres installation i jorden. For større pålidelighed anbefales det at fylde dem med en konkret løsning. Dette er især vigtigt for metalpoler.
 11. Nu efter at opløsningen er størknet, er det muligt at fortsætte til installation af vandrette guider mellem indlæg. Her skal man huske på, at det er muligt at fastgøre guiderne på forhånd og derefter at montere strukturelementerne på dem. Der er også en variant, når sektionen er lavet først, så er den fastgjort til indlæggene ved hjælp af de samme guider.
 12. Under installationen på guiderne skal man huske på, at afstanden skal ligge på bredden af ​​de enkelte elementer. Fastgøring sker både ved hjælp af bolte og ved hjælp af negle eller selvdrejende skruer. I en situation, hvor polerne er lavet af metal, er guiderne installeret på hjørnerne, som er før-svejset til disse strukturelle elementer.

Hegn af mursten og metal hegn

Denne type omfatter komponenter fremstillet af metal med en tykkelse i størrelsesordenen 4,5 millimeter.

Til erektion er der brug for et sæt værktøjer, herunder en boremaskine, en svejsemaskine og en skruetrækker.

 1. Oprindelig udarbejdet.
 2. Nu skal du montere rammen. Til dette formål graver grave i udpegede steder. De er installerede indlæg. Derefter hældes fundamentet.
 3. Efter at fundamentet er klar, udføres murværk ca. en halv meter fra kælderen.
 4. Derudover anbefales det at metalstængerne bliver muret. Dette vil skabe et mere interessant udseende.
 5. Under foringen af ​​deres mursten skal du først forberede hjørnerne på niveauet med den planlagte fastgørelse af fremtidige guider. For at gøre dette er de svejset på en sådan måde, at der efterfølgende er fremspring ikke mindre end ti centimeter.
 6. Nu produceret installation af vandrette guider. Dette kan gøres ved både svejsning og brug af skruer.
 7. Derefter monteres alle lodrette komponenter. Dette arbejde er udført ved hjælp af en skruetrækker, bolte. Du kan også bruge selvlukkende skruer til metal. Det anbefales ikke at fastgøre ved svejsning, da dette vil medføre ulemper ved reparation. Nu er hegnet klar til drift.

Kort og i det væsentlige - om installation og installation.

Skriv et svar

*
*

− 2 = 8

Required fields are marked *