Hegn af mursten og bølgepap

Hegn af mursten og bølgepap, hvad der er nødvendigt for dette og hvordan man korrekt laver et hegn

For nylig syntes et hegn af bølgepappet blot et budgetmulighed for sommerbeboere. Men gange er teknologien blevet ændret. Nu, et hegn af bølgepap i kombination med andre materialer: mursten, træ, sten - det er dog ikke altid billig, men altid attraktiv og funktionel version af hegnet for enhver smag, uanset om det er en luksus villa eller et lille hus på landet.

Hvordan man laver et hegn af bølgepap, og hvad det er så godt, vil vi forsøge at fortælle dig om eksemplet om at bygge et hegn af mursten og bølgepap.

Profilerede plader: Fordele og ulemper

Profileret folie, profileret eller galvaniseret plade, overtrukket med et lag af polymer coating - af en moderne, krævede, byggematerialer, som er meget udbredt i tagdækning, til konstruktion af forskellige typer af hegn, vægge, midlertidige strukturer eller landbrugsbygninger (garager, skure).

Der er en tag og væg bølgepap. Disse typer bølgepap varierer i deres styrke og stivhed.

Til opførelse af hegn og vægge brug et vægprofileret ark.

Fordelene ved profileret folie er:

 • Robust (lavet af stålplader, hvis tykkelse varierer afhængigt af formålet med det profilerede ark: væg eller tagdækning)
 • Hårdt (på grund af forstærkningerne opnået under profilprocessen)
 • modstandsdygtig over for miljøpåvirkninger: fugt og frostbestandig - alt takket være galvanisering og belægning med polymersammensætning, farven brænder ikke ud i solen - igen takket være specielle polymersammensætninger,
 • billig - dette lettes, både direkte, ved tilgængeligheden af ​​materialer, hvorfra den er fremstillet, og efterspørgslen efter bølgepappen selv,
 • Forskellige i farve og mønster materiale, der er i stand til at skabe næsten alle effekter: murværk eller træ.

 • nem at betjene (både i form af færdige produkter og under installation) materiale.

Ulemper er kun det, selv om dets styrke, stivhed og modstand mod virkningerne af nedbør er bølgepapet en tynd nok med let traumatiseret ved skæring, beskyttende polymerbelægningsmateriale.

Men denne ulempe er relativ, fordi, at vælge det rigtige værktøj til at skære og trimning af profileret plade (nedstryger eller stiksav), systematisk grooming, justere og reparere beskadigede områder af polymeren belægning på gulve, vil materialet vare, uden nogen problemer, mange, mange år .

Hegn fra bølgepap: fordele

Hegn fra bølgepap Er en speciel type hegn, der kombinerer overkommelighed, nem og hurtig installation og 100% pålidelighed.

Fordelene ved hegnet fra proflisten er, at det først og fremmest er et solidt hegn, såvel som et hegn, der:

- er bygget hurtigt, takket være konstruktionens enkelhed og er ret overkommelig til konstruktion på egen hånd,

- det er muligt at oprette på et sted med enhver lettelse uden at udføre vanskelige udgravninger,

- giver den nødvendige sikkerhed, fortrolighed af privat ejendom, samt støj og pyleizolyatsiyu af kørebanen: takket være muligheden for opførelsen af ​​hegnet næsten enhver højde (op til 7 meter i højden) (placere plader af bølgepap, både vertikalt og horisontalt)

- kan kombinere flere materialer: træ, smedning, mursten og sten. Dette hegn er ikke kun funktionelt, men det ser meget originalt og smukt ud.

Der er et hegn af bølgepap og et kombineret hegn af bølgepap.

Typer af kombineret hegn fra bølgepap:

- et hegn med bølgepoler eller søjler, dekoreret med sten,

- hegn med smedning

- hegn med mursten / sten og smedning.

Mursten hegn med bølgepap billede

Indstillingerne til udsmykning af et mursten hegn ved brug af profileret folie er meget forskelligartede. I nærvær af kreativ tanke og fantasi er mulighederne for at designe et sådant murstenshegn simpelthen forskellige og ubegrænsede.

Hegn af mursten og bølgepap

Hvordan man bygger et mursten hegn ved hjælp af profileret folie selv? Vi vil forsøge at beskrive de grundlæggende principper for opførelse af et sådant hegn.

Profileret folie - Materialet er let, så for opbygningen af ​​et hegn af bølgepap og mursten er der nok kolumner fundament. Bare indlæg og er mursten. Men hvis du ønsker at skabe et mere hovedhegn med en socle, så er der ikke noget båndgrundlag.

Skematisk ser det ud som dette:

Nu skal vi bestemme antallet af profilerede ark til dette hegn: for dette fra længden af ​​hegnet skal du trække bredden af ​​murstenskolonnerne multipliceret med deres samlede tal.

Til opførelse af søjler skal du købe rør, mursten, mørtel til murværk. Og til fastgørelsen af ​​det profilerede folie skal du have bærende lag af profilerede rør mindre end til konstruktion af poler, f.eks. 40x20 mm, samt galvaniserede trykskiver og selvdrejende skruer.

- vi er fast besluttede med den type fundament og oprette det,

- vi etablerer polakker og sandsynligvis en socle,

- vi monterer spænder: vi monterer lejer og profilerede ark.

- sætte hætter på den mur, mere præcist, på mursten søjler, for at beskytte mod muligt fra de skadelige virkninger af vejret og, på samme tid, til at dekorere, at give et fuldstændigt billede af den færdige hegn af mursten og bølgepap.

Mursten hegn med profileret beklædning

Stenhegnet ser luksuriøst og respektabelt ud, det vil pålideligt beskytte området for gården eller forstæderne fra indtrængen af ​​fremmede. Sådanne hegn tilhører i dag elite-segmentet og peger straks til den høje sociale status for ejeren af ​​det indhegne område.

Men meget betydelige omkostninger, som vil kræve opførelse af en mursten, er ikke altid berettiget. Sådanne hegn ser massive og noget monotont og dystre ud. De passer ikke altid ind i det arkitektoniske ensemble af et relativt lille land- eller landplot. Meget mere attraktivt udseende kombinerede hegn med søjler af mursten og sektioner af bølgepap. Denne mulighed er ikke kun meget billigere end et mursten hegn, men det ser også ud til at være lettere og mere elegant.

I kombinerede hegn har murstenstænger et dobbelt formål. Ud over ekstern tiltrækningskraft forbedrer de betydeligt hegnet. Hegn med mursten søjler er mere holdbare og pålidelige end lyse hegn af metal profileret ark med understøtninger lavet af metalrør.

Brick hegn med belægninger ser elegant og præsentabel supplerer og udsmykning bygning skyline indmarken, især i de tilfælde, hvor facaden af ​​et land eller i det land hus lavet af de samme klodser.

Men det er på ingen måde en forudsætning. Teglsten er perfekt kombineret med næsten alle moderne materialer, der bruges til at afslutte facaderne. Hegnet af bølgepap med murstener kan være lige så mange som valget af de typer moderne mursten.

Ved opfyldelse af den æstetiske funktion er murstener ribber af stivhedens stivhed og sikrer stabiliteten under indflydelse af eventuelle vippekræfter.

En vigtig dekorative detalje af et sådant hegn er det profilerede ark, hvorfra hegnetafsnittene er lavet. Ud over det faktum, at det moderne profilerede ark kan have næsten enhver farve og skygge, er det også muligt at anvende profileret folie til en mursten lavet med brug af moderne fototrykteknologier.

Takket være ovenstående fordele er mursten og profileret hegn langt fra en af ​​de mest almindelige muligheder for at beskytte forstæder og forstæder. Og dette på trods af det faktum, at de anvendte materialer, for eksempel mod mursten, er ret dyre, og processen med at opføre murstener er ret lang og kræver høj kvalifikation.

Det opnåede resultat vil imidlertid retfærdiggøre alle de anstrengelser og ressourcer, der bruges. Nøjagtige murstener dekorere ethvert design, der fremhæver smag af ejere af webstedet, og for styrke og holdbarhed kombineret hegn let argumenterer med en mursten hegn.

Arrangement af mursten søjler af kombineret hegn

Højden af ​​mursten søjler lavet af mursten og bølgepap kan være meget forskellige. Vælg det afhængigt af den planlagte højde på hegnafsnittene, mens stangen skal være 100-150 mm over toppen af ​​profilarket.

Et meget vigtigt kendetegn ved et hegn post er dens sektion. Ofte er en pol i en sektion lavet med en størrelse svarende til 380x380mm, det vil sige en og en halv mursten. Dette tværsnit sikrer tilstrækkelig styrke og stabilitet i søjlen ved det laveste materialeforbrug.

Indenfor stavens murværk er det bedre at lægge en stålforstærkning. Dette vil øge stabiliteten af ​​indlægene til bøjning af belastninger. Med forstærkningsstænger er det ønskeligt ved hjælp af elektrisk svejsning at også forbinde de indlejrede dele, hvortil sidestyringer til montering af det profilerede ark af hegnafsnit vil blive fastgjort.

Mursten mursten poler, som vil blive installeret porte og wickets, forstærke stål eller profil pipe. Dette er nødvendigt, så de kan modstå en tilstrækkelig stor vægt af metalporten og portvingerne.

På toppen af ​​murstenshegnene er dækket med specielle metal- eller betonhætter, der beskytter murværket mod ødelæggelsen, når fugtigheden kommer ind.

Desuden gør disse elementer mere konstruktion af søjlerne.

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige hældning af hegnposter, det er afstanden mellem dem. Hvis du gør det for lille, vil omkostningerne til hegnet øges betydeligt, og dets udseende vil forværre. En for stor afstand vil øge belastningen, der virker på hegnstolpene. Hældningen er normalt valgt i området fra 2,5 til 3,5 m.

Som allerede nævnt, i murværk af søjlens søjler er installeret metal realkreditlån. Med et hegn på ca. 2 meter ligger de i en højde på 300 og 1600 mm fra hegnet hætte. Når murstensværket har nået den nødvendige styrke, fastgøres vandrette hegn af vinkel- eller profilstål til mursten ved hjælp af elektrisk svejsning.

Til passene ved hjælp af selvdrejende skruer til bølgepappet, et konventionelt profileret ark eller specielt profileret ark til fastgørelse af "Volna9raquo; eller "Peak9raquo;

Typer af fundament til hegn af profileret folie. Sådan laver du columnar, bånd og columnar-tape fundament til hegn fra proflista i figurer og diagrammer.

 • Fægtning installations teknologi fra bølgepap

  Vil du vide, hvordan du korrekt installerer et hegn fra et profileret ark? Så er denne artikel til dig. I den finder du udtømmende information om fastgørelse af bølgepap til hegnet, om opførelsen af ​​fundamentet og andre komplicationer.

 • Hvilken slags bølgepap at vælge et hegn?

  Hvis du ikke ved, hvilken af ​​de mange typer bølgepap der passer bedst til dit hegn - så er denne artikel til dig. Fordele og ulemper ved denne eller den slags profitel, tips til valg i form af pris, pålidelighed og design.

 • Webstedet oprofnastile.ru - up-to-date og nyttige oplysninger om professionelle gulve, dets installation og brug, rådgivning fra professionelle og trinvise instruktioner til dig.

  Alle tekstmaterialer, der er indsendt på hjemmesiden, er virkelig beskyttet i henhold til gældende lovgivning, hvor der er alle nødvendige dokumenter, herunder aftaler.

  Ikke desto mindre, hvis du vil dele materiale med dine læsere, kan du genoptrykke det. Dermed skal du angive en artikel, der er ubeskyttet fra indeksering med et hyperlink til siden på dette websted, hvor materialet blev kopieret. På en ressource kan du ikke placere mere end 5 artikler kopieret fra dette websted.

  Hegn fra bølgepap og mursten af ​​egne hænder - Detaljeret beskrivelse af alle installationsarbejder

  Hegn fra profilerede plader og murstenstolper med stålbetræk

  Leder du efter den bedste mulighed for at beskytte et privat hus eller haveplot? Vær opmærksom på det kombinerede hegn af mursten og bølgepap. Det vil harmonisk passe ind i ethvert landskabsdesign af bygningen og arkitektonisk stil i bygningen, og samtidig bliver det en meget økonomisk, men varig løsning.

  • Profileret folie Er stålprofilerede plader belagt med en farvet polymer eller galvaniseret til korrosionsbeskyttelse. Hættet af sådant materiale har stor pålidelighed: ark kan bøjes, men det er umuligt at bryde deres integritet med ubevæbnede hænder. Forresten kan et beskadiget ark altid udskiftes med en ny (selv efter samlingen af ​​hele strukturen).
  • Holdbarheden af ​​hegnene lavet af profileret plade varierer fra 25 til 50 år (alt afhænger af driftsforholdene). Det skal bemærkes, at dette materiale har stor modstand mod sollys, temperaturændringer samt atmosfæriske, vind- og mekaniske virkninger.
  • Omfattende udvalg af farver og nuancer giver mulighed for at vælge den mest optimale løsning, som vil blive kombineret med facaden af ​​bygningen og andre dele af hjemstedet.

  Flere varianter af profileret folie

  • Hegn af mursten og bølgepap monteret ret hurtigt, da disse er relativt lette materialer. Derudover er der ikke behov for at tiltrække specialudstyr.
  • Teglstænger forbedrer stærkt designet af hegn fremstillet af bølgepap og tilføjer det mere soliditet og udtryksevne.
  • Crawl gennem et sådant hegn er meget problematisk, fordi den skarpe kant er en alvorlig hindring for indtrengere.

  Stenhegn med profileret beklædning er bygget i etaper:

  • måling af omkredsen;
  • fundament forberedelse;
  • fremstilling af kolonner;
  • fastgør profilerede ark.

  Vær opmærksom! Bølgepappen er fastgjort på en af ​​to måder: Over støtterne (dvs. som et resultat lukker den de øvrige elementer af strukturen) eller mellem understøtninger (i dette tilfælde bruges den oftest med mursten). I artiklen taler vi kun om den sidste installationsmetode.

  Typer af profilerede ark

  Nedenfor giver vi nogle tips til valg af bølgepap til opbygning af et hegn med murstenstolper. Vi håber, de vil være nyttige for dig.

  • Som regel bruger producenterne polyvinylchlorid som belægning til profilerede ark. Det skaber et ret tykt og stærkt ydre lag, som forhindrer mekanisk skade, slid og korrosion af arkene. Tekstur kan være enten glat eller struktureret. Efter et par år vil materialet imidlertid falme og mærkbart falme.
  • Foruden polyvinylchlorid anvendes også farveplader. Heldigvis opfylder moderne maling- og lakmaterialer de højeste krav til beskyttelse mod skade og korrosion. Man kan ikke lade være med at nævne de æstetiske egenskaber: Farvemætningen af ​​det farvede bølgepap er meget lang. Derudover tilbyder producenterne udover det sædvanlige lysende, elektrisk isolerende, termo-indikative lakering.
  • Tilstedeværelsen af ​​et beskyttende lag er obligatorisk på begge sider.
  • Materialets farve er bedre at vælge under farverne på facaderne i bygningen.
  • Specialister anbefaler følgende arkparametre for hver sektion: Tykkelse - 0,5 mm og mere; profil højde - С10 - С8.

  Et eksempel på en skitse af et fremtidigt hegn

  Så vi vender os til hovedspørgsmålet - hvordan man laver et hegn af mursten og bølgepap? Først og fremmest skal du angive strukturs nøjagtige placering, vælge det rette niveau af fundamentet og bestemme tykkelsen af ​​hegnet selv.

  Hegn af byggepladsen kan være den enkleste måde - i de fremre hjørner af hegnet er der monteret pinde, og en nylon tråd strækkes over dem. Herefter er det ved hjælp af roulette nødvendigt at foretage alle målinger og udarbejde et udkast til det fremtidige hegn.

  Det indhegne område med grøften gravede allerede

  I vores artikel, som eksempel, er installationen af ​​det smaleste hegn af profileret folie og mursten taget. Teglstenene vil have en side en mursten tyk, og den forreste en og et halvt. For at styrke polerne anvendes profilrør 40x40x2 mm og forstærkning af hver anden række murværk med galvaniseret stålgipsnet 25x25x1 mm. Derudover er der ved fastgørelsen af ​​portene brugt søjler med indlejrede elementer, forstærket med et stålrør 80x2, 8 mm. Mursten - "Fagot".

  Profilrør 40x40x2 mm

  Før du bygger et hegn af mursten og bølgepap med dine egne hænder, skal du bestemme, hvor du skal sætte jorden udgravet, mens du graver grøften.

  Husk! 1 kube jord under grave er løsnet og øges i volumen et eller andet sted i 1,5 gange.

  Hvis muligheden for at sprede overskydende jord omkring fremtiden ikke passer til dig, så skal du tage det ud. Polypropylenposer (40-50 kg) er egnede til dette formål. Ca. 30 sådanne poser går til 1 m³. Meget praktisk. Det øvre frugtbare lag (chernozem) kan spredes adskilt fra ler og jord. Fremragende gødning til gården og plus besparelser ved eksport.

  Ofte til udførelse af jordværker, tyver de til hjælp af gravemaskinen, men med opførelsen af ​​hegnet er mængden af ​​den nødvendige gravgrav ikke så stor, kun 3 terninger. Så grave en grøft med en gravemaskine er simpelthen urentabel og ubelejligt.

  Til manuel jordarbejdning kræves det følgende værktøj:

  At forberede en grøft med et volumen på 4 m³ jord uden sten, vil to arbejdere have brug for ca. 5 timers tid under hensyntagen til pauser.

  Formning kan gøres lige efter graven er gravet. For grunden til hegnets opbygning samles forskallingen kun til kælderen 10-20 cm under jorden. Som et materiale vil det være rationelt at bruge en konstruktion halvkantet bord - det er ret stærkt og billigt.

  Bevæbnet med en elektrisk bor og træskruer, begynder vi at samle fordybningen. Det skal bemærkes, at trykket, som betonen udøver på forskallingen, er ret høj, og derfor er pladerne desuden fastgjort med træbroer og murstenstøtter. Dette sker indtil fundamentet er hældt, fordi de allerede bøjede brædder vil være svære at sætte tilbage. Skærmene samles direkte ind i grøften. Vi begynder med overbordet, der ligger langs capron-tråden, som strækkes på niveauet af det fremtidige fundament.

  Det er også nødvendigt at tage sig af styrkelsen af ​​fundamentet. For dette er 10 mm forstærkningsstænger nyttige. Hver 1,5 m er lodrette stænger anbragt i skytten. Til vandret forstærkning tager vi alle de samme stænger: Horisontalt på begge sider i en afstand af 10 cm op ad skytten, og også på begge sider i en afstand af 5 cm fra betonens overflade.

  Rammen lavet af forstærkningsstænger er lettere at montere på overfladen og sænkes derefter i fordybningen allerede i den færdige form. Stængerne er fastgjort med en glødetråd med en diameter 1 mm.

  Hjørne eller rør til at forstærke murstenstolper er kun monteret i forskallingen, når formen selv og rammen af ​​forstærkningsstænger er helt klar. De er udjævnet ved hjælp af bygningens niveau og fastgjort til brædderne.

  Kvalitativt afsluttet forskalling og installation af rør

  Klar multi-level foundation

  Under murstenstænger er den bedste løsning et armeret betonfundament. Kontinuerlig monolitisk tape ser meget solid ud, og tillader ikke at trænge ind i det indhegnet område med regnvand fra gaden. Bredden af ​​basen er bedre at gøre det samme som mursten søjlerne.

  Men her er det nødvendigt at nævne et problem. Ofte står professionelle bygherrer og hjemmestere overfor anstændige niveauforskelle. I vores tilfælde er niveauforskellen mere end 0,5 m i en længde på 10 m. I sådanne tilfælde fører opførelsen af ​​et enkeltniveau fundament til et stort forbrug af beton. Derudover kan et sådant fundament forstyrre fastgørelsen af ​​porten. Den mest rationelle måde ud af denne situation er at knuse fundamentets bånd i flere separate sektioner med forskellige niveauer på mindst 10 cm.

  Det skal bemærkes, at tykkelsen af ​​fundamentet også kan variere. For eksempel kan underlaget være af fuld bredde under søjlerne, og under profilen kan det være mindre. Den positive side af denne mulighed er reduktion af jordarbejder og besparelse af beton. Minus - samlingen af ​​forskalling er meget mere kompliceret. Vi tager et eksempel på et homogent fundament for eksemplet.

  Med hensyn til dybden af ​​bunden under hegnposterne. Den mest optimale er afstanden, hvilket svarer til dybden af ​​nedfrysning af jorden i bygningsregionen. I vores eksempel er dette tal 1 meter.

  Husk at fundamentet først og fremmest skal sikre portens pålidelige funktion, som fastgøres til profilrørene i mursten ved svejsning. På de steder, hvor hegnet vil have mindre belastning, det vil sige under bølgepappens blade, kan grunddybden reduceres til 50 cm.

  OBS venligst! Formen af ​​kælderen skal strække sig til bunden af ​​gruben. Dette gøres for at modvirke jordens tangentialkraft, hvilket kan reducere hegnets liv og forstyrre den normale drift af porten.

  Betonblander - meget nyttig i konstruktion

  Lad os nu tale om konkrete værker, der skal gøres, når vi bygger et hegn. For at spare energi og tid, skal fundamentet hældes i hegnet ved hjælp af en betonblander. Det er bedre at sætte det ved siden af ​​fordybningen, for at mindre trække den tunge beton manuelt.

  Så fremgangsmåden til blanding af beton i en betonblander:

  • Placer betonblanderen i en vinkel på 35-45º og fyld ruderne. Hvorfor rubble? Det er den største aggregat og tillader ikke cement og vådt sand at klæbe til væggene.
  • Derefter skal du hælde i betonblanderadditivet til betonen og halvdelen af ​​det krævede volumen vand.
  • 0,5 af det nødvendige sand falder i søvn efter blanding af den knuste sten med vand.
  • Efter 30 sekunders blanding er det nødvendigt at placere betonblanderen i en vinkel på 60-70 °, således at tørsand og cement ikke klæber til de våde vægge. Derefter dækker vi cement og resterende sand.
  • Det resterende vand hældes efter at betonblanderen igen er ved 35-40 °.
  • Alt denne blanding blandes godt i ca. 2 minutter, og hvis du ikke kan se de blandede klumper, bliver betonblanderen losset.

  Godt at vide! Ideel indlæsning i udstyret - 0,5 maks. Volumen. Den største belastning af gradienter øger kogetiden for virkelig høj kvalitet beton.

  Derefter vil vi give en omtrentlig sammensætning af betonblandingen i det volumen der kræves til grundlæggelsen af ​​hegnet af mursten og bølgepap.

  For 1 del af cementmærket PTS-400 tages der som hovedregel:

  • 6 knust sten;
  • 0,7 vand;
  • 3 sand;
  • luftindblandingsblanding 0,1% af cementmassen.

  Tip! Den sædvanlige flydende sæbe erstatter perfekt luftindtag og blødgøringsadditiv. 10 ml sæbe pr. 1 spand cement. I dette tilfælde vil beton blive mere bekvemt, og det bliver mere frostbestandigt.

  Husholdning flydende sæbe

  Hvordan laver man et hegn af bølgepap og mursten, hvis der ikke er nogen betonblander til rådighed? Beton kan fremstilles manuelt. Her er en lille instruktion:

  • Tag en beholder på ca. 100 liter og fyld den med 1 spand cement og 3 spande med sand. Vi blander dem i tør form. For en mixer kan haven rake komme i brug.
  • Hæld 10 ml i en tom spand og fyld den op med vand. På overfladen skal man få meget skum, og betonblandingen bliver lige så meget, desto mere skum vil være. Og det betyder, at betonen bliver lettere at ælte og stable.
  • Dette sæbevand blandes med den tidligere fremstillede tørre blanding.
  • Når du har en homogen masse, hæld 6 spande ruder i det og bland godt.

  Manglende æltning med egne hænder - meget tid (for at forberede 100 liter beton tager cirka en halv time). Og på grund af det øgede vandvolumen bliver betonblandingen mindre holdbar. Men desværre, med mindre vand, er det meget svært at blande beton i hånden.

  Efter hældning af fundamentet er betonen straks dækket af polyethylenfilm, for hurtigt at forhindre tørring af overfladen. I varmt vejr (25-30ºC) udføres komplet pynt på omkring en uge.

  Som regel er mursten til hegn af profilerede plader lagt ud med modstående mursten (for eksempel som i billedet nedenfor - mursten "Fagot"). Selvfølgelig er det for dette arbejde bedre at inddrage en erfaren murværkskonsulent og hans hjælpearbejder.

  Til murstenlægning anvendes en cement-sand mørtel. Det fremstilles et forhold på 1 til 3 (igen, for plasticitet med tilsætning af flydende sæbe). Lægningen udføres gradvist - 0,5 m høj på 1 arbejdsdag. Samtidig med lægningen er det samme mellemrum fyldt med et mellemrum mellem stålkolonnen og murstenen. Hver række er forstærket med et specielt murværk 50x50x4 mm for større styrke.

  Den anbefalede afstand imellem murstener ved opbygning af et hegn af profileret beklædning er højst 3 m. Højden afhænger af følgende parametre:

  • design af selve stedet;
  • æstetik af hegn
  • vindbelastning;
  • højde af profilerede ark.

  Til fastgørelse af bølgepap i murværket er der tilvejebragt indsatsplader, hjørner (i midten, under og over stolpen). Tre lag er nok til pålidelig fastgørelse af tre meter ark.

  Den sidste fase af søjlernes dekorative design er installationen af ​​dæk. De giver murstensøjlerne et komplet udseende og beskytter dem mod at falde i fugtigheden. Sådanne dæk er lavet af beton eller galvaniseret og malet stål. Levetiden for produkter af høj kvalitet svarer til bølgepappens levetid.

  Dekorativt og beskyttelsesdæksel til poler

  Tip! Efter at have foretrukket betonlåg, er det bedst at købe dem, der er farvet med et mineralpigment. Under påvirkning af ydre forhold vil maling ikke vaskes væk fra dem, og deres farve vil ikke falme med tiden.

  Betongdækslerne placeres oven på stolpen på cement-sandmørtelen. For at installere ståldæksler skal du bruge en anden fastgørelse - dowels, som de vil blive fastgjort nedenunder til teglsten.

  Omslag giver hegnet et komplet og originalt udseende

  Denne fase af bygningen af ​​hegnet kan startes efter at betonen er blevet efterladt i forskallingen i mindst et par dage. Der er en ramme fra profilrøret 20x40x2 mm ved brug af manuel buesvejsning. Så bliver det fastgjort til det og bølgepappet.

  Her er ordningen for at samle en sådan ramme:

  1. Vi skærer profilrørene i lodrette længder af den ønskede længde;
  2. Vi lægger mærker på lodrette stykker på de steder, hvor vandrette rør svejses (et lager på 30 cm fra hver kant af hegnet);
  3. På de markerede steder tager vi vandrette rør på den ene side;
  4. Vi kontrollerer den korrekte position af rørene med et bygningsniveau.
  5. Vi svejsede de vandrette rør helt.

  Sammensætningen af ​​rammen er meget mere praktisk at udføre med to par arbejdshænder. Til svejsning er en svejsemaskine med en maksimal effekt på 6,5 kW tilstrækkelig. Efter svejsning skal rammen males. Alkyd-emaljen PF-115 er egnet. Men hvis der mærkes rust på rørene, er det nødvendigt at påføre en rustkonverter på forhånd.

  Dette diagram viser hvordan man placerer stål lodrette og vandrette rør

  Montering af bølgepap på en ramme og fastgørelse til stillinger

  Generel ordning for opførelse

  Den sidste fase af opførelsen af ​​hegnet er installationen af ​​bølgepap. Før du kommer ned til erhvervslivet, er det bedre at dække fundamentet med pap, så du ikke beskadiger den nederste kant af de profilerede ark.

  Derefter placeres markøren på markøren for at skrue i skruerne. Til profilrørstørrelsen 20x40x2 mm er bølgepappen fastgjort i bunden af ​​korrugeringen gennem en bølge ved hjælp af galvaniserede tagskruer 4.8x30 mm med gummipakninger. 6 selvskærende skruer er påkrævet pr. 1 m af profilerede ark. Laminerede plader lades. Selvdrejende skruer skal drejes med lavere hastighed. Dette er for at sikre, at skruens forkant ikke overophedes og ikke sys.

  Smuk sød, sparsomt og sikkert

  Naturligvis er hegn fremstillet af bølgepap og mursten ikke så dyrt. Denne hegn tager to uger af byggearbejde (ikke inklusive tomgangstid) og ca. 50 tusind rubler af budgettet. Dette beløb beregnes for 6 murstener og selve hegnet er 9 m langt.

  Hvis du kender omkredsen af ​​det vedlagte område, kan du nemt beregne det krævede antal profilerede ark og mursten. For at gøre dette skal du dele længden af ​​hegnet ved længden af ​​det bølgepapark, du selv har valgt. Indlæg placeres normalt ikke mere end 3 m fra hinanden.

  Vær opmærksom! Hegnet på hegnet er næsten ubegrænset. I fabrikken kan du bestille arkene, den størrelse du har brug for. Og i så fald er det muligt at opbygge et færdigt hegn.

  Den samlede pris på hegnet omfatter følgende komponenter:

  • cement;
  • additiv til beton;
  • profilerede ark;
  • profilrør;
  • forstærkede stænger;
  • bindende wire;
  • selvdrejende skruer.

  Det ser ud som et så simpelt design, og ligner en spektakulær!

  Nødvendige værktøjer til byggeri:

  I denne artikel forsøgte vi at beskrive i så meget detaljer processen med at opbygge et hegn af profileret og mursten. Mere information finder du i tematisk video udarbejdet specielt til dem, der ønsker at bygge en pålidelig, holdbar, smuk og samtidig billig hegn på deres hjemmeside!

  Skriv et svar

  *
  *

  + 56 = 66

  Required fields are marked *