Hvordan vælger man et murstenshegn til et forstæderområde?

Hegn af mursten er bedre end deres pålidelighed, skønhed og holdbarhed, alle andre hegn. Ekspansiviteten af ​​sådanne designs kan tilskrives "minuser og plusser" - alt afhænger af din individuelle vurdering og evner. Den mest oplagte "plus" af mursten hegn er en harmonisk kombination med et hvilket som helst af de kendte byggematerialer. Den eneste undtagelse er måske kun armeret betonstrukturer. Men selv en sådan mulighed har ret til livet i forsøgsordenen. I et ord, - gå for det!

Eksklusiv version af hegnet, henholdsvis, ganske dyrt.

Hegnets høje væg gentager helt udsmykningen af ​​herregården af ​​rød mursten. På en pålidelig måde at beskytte sit websted mod fremmede visninger og fremmede invasion, tænkte ejeren om hegnets tiltrækningskraft. Han lykkedes: En "alvorlig" udsigt over mursten blev udglattet af lavt smedet element i den øverste del af hegnet. Stilfuld, pålidelig og elegant.

Du har ikke mulighed for ofte at komme til dit landsted, er du bekymret for sikkerheden af ​​din ejendom? Et højt hegn af støbte mursten lukker helt dit hus og plot fra uhøflige øjne. Beskyt mod uautoriseret indtrængen - at svinge igennem et sådant hegn er måske den olympiske mester i højspring med pol.

Hegnet på den høje sokkel ser ud til at strække sig ud over væggene i et rummeligt to-etagers palæ. Ved opførelsen af ​​hegnet er natursten, støbt mursten og smedede elementer harmonisk anvendt.

Det originale hegndesign reducerer visuelt sin højde. Dette opnås ved at lægge buer "tværtimod" (spejlrefleksion). Halvcirkelformede elementer af kunstnerisk smedning anvendes som indsatser til buen. Gennem fisketeknologi kan man se det frodige grønt i haven. Fægtning er af dekorativ karakter. Mange beundrere vil tiltrække deres originalitet og skønhed.

Commonwealth af sådanne i modsætning til materialer: mursten, sten, cellulær polycarbonat, smedet elementer. På output - et komplet kunstværk. Afslutningen af ​​socle med natursten gentages i form af indsatser på murstenstøtter. Smedede dele af hegnet "bølge" er dækket af polykarbonat. Indgangen til stedet er lavet i en enkelt stil løsning med et hegn. Designet er smukt, holdbart, pålideligt.

Tegl i kombination med træ er den mest almindelige kombination ved opførelse af hegn. Varianter af forskellige løsninger i denne klassiske kombination er mange. En af dem: et blinde hegn med træ sektioner "bølge" på en massiv mursten sokkel og søjler.

Solidt, pålideligt design. Forudsat at træhegnet er periodisk malet, vil det vare i mange år.

Et pålideligt hegn af mursten og metalprofiler beskytter dit websted mod mange problemer. En vægtig "plus" er billigheden ved at opføre et hegn.

Den kombinerede version - en høj sokkel og massive søjler med rødt støbt mursten "fortyndet" af et metal hegn. Fra det dannes "døde" sektioner, harmonisk kombineret med ideelt ens murværk.

Original design tilgang, arbejdskrævende, dyre arbejde. Men hegnet er et mesterværk, det er værd. Ribbon fundament står overfor en vild savet sten. Smal grov sokkel, der strækker sig ind i glattere linjer af murstensklodsen. Og det skaber "vindueskrukke" med runde smedet elementer.

Openwork hegn lavet af dekorative mursten i murstensrammen - du finder ofte ikke en sådan mulighed for hegnning af stedet. Men herredømmets oprindelige arkitektur dikterer præcis denne stilløsning, når alle elementer i huset og hegnet er i perfekt harmoni.

Måske vil nye ideer fremkalde fotografier af hegnet til dacha.

Tror du, at det her er alle mulighederne for træhegnet, som vi ved? Et fremragende udvalg er indsendt her.

Uanset hvilket hegn der er lavet af mursten i kombination med andre materialer, du vælger, er det værd at huske, at sådanne hegn med rette anses for at være de mest pålidelige og holdbare strukturer.

Du kan dele artiklen med dine venner:

Tilføj en kommentar

 • SEOintom til posten Gør løfteporte i garagen med egne hænder
 • AlfredGot at registrere smukke hegn fremstillet af forskellige materialer
 • hicWeige til posten Gør porte i garagen med egne hænder
 • Charleslar til pladen Smukke hegn af forskellige materialer
 • playmneness til pladen Vi laver løfteporte i garagen med egne hænder
 • Hvad kan plantes langs hegnet i forstæderne

  Gran - slidstærkt, smukt og uhøjtideligt træ til hække

  Hvordan man skaber en evergreen hedge af tui

  Et hække af en langvarig gartner

  Hvilke planter at vælge for hække

  Ti af de bedste hækbuske

  Foto af et udvalg af hegn af mursten: muligheder for implementering

  Vælg et godt materiale til hegnet er ekstremt vigtigt, for udover den beskyttende funktion vil dit hegn udføre æstetiske og statusfunktioner. Tross alt er hegn det, folk ser først. Hegnet "møder" alle besøgende og dine gæster. Derfor bliver alt indtryk af huset, haven, plottet dannet af et smukt hegn.

  Klassisk hegn af mursten

  Mursten vender altid ser værdig ud og status. Imponerende ser gamle slotte, huse, hegn. Selv alderen og lokalt skrællet mursten ødelægger ikke udseendet, men giver en ekstraordinær charme og chik til den historiske arkitektoniske struktur. En mursten hegn inspirerer tillid, respekt, men du behøver ikke at tro at du kan skabe et interessant hegn design med et murværk. Smukke hegn af mursten fås fra forskellige typer materiale.

  Smukt hegn af mursten

  Hvilke muligheder bruges oftest til en murstenskab?

  Talrige fotos i katalogerne fra virksomheder, der udfører installationsarbejde, tilbyder følgende klassiske version af hegnet.

  Hegnets design er lavet af murværk med en tykkelse på en, to mursten. Topet af hegnet er færdigt med metalbarrierer, elementer i smedning, profileret folie. Murværk bliver ofte ensformigt. Derfor har bygherrer tænkt sig at fortynde det med de indlæg, der udføres fra en anden på tegning af en lægning, ved hjælp af anden kolonnefarve eller mod dem med anden lettelse.

  Mest almindeligt for murværk anvende et klassisk mønster af rødt. Dette er berettiget af dets universalitet, men det er ikke værd at stole på. For eksempel, hvis du dekorere husets vægge med modstående mursten, fliser, er det mere hensigtsmæssigt at bruge dem også i hegnene. Du vil have et anstændigt arkitektonisk ensemble. Du kan endda understrege udseendet af dit hus, og alle bygninger på dit websted vil blive lavet i en harmonisk stil sammensætning.

  Valgmuligheder for at afslutte hegnet i dag, hvis du ser billederne på internettet, er forskellige, fordi du kan købe en mursten i enhver farve, enhver størrelse, terræn.

  Gul, hvid, forskellige nuancer og endda sorte farver bruges overalt. Nogle gange kan du købe nye varer, der kan påføres glasur.

  Kun prisen på sådanne usædvanlige genstande bliver for stor, så deres brug skal være berettiget af design.

  Takket være et bredt udvalg af modstående mursten kan du skabe unikke, eksklusive muligheder. Ved tekstur opnås overfladen:

  Tekstureret dekoration på billedgaller af mursten ser interessant ud med det modstående produkt, der efterligner en sten.

  Figuren væg kan gøres ved hjælp af flere typer murværk. For eksempel lå en sektion i sektionen, der er fyldt med noget materiale, oftest er det en sten.

  Til murværk anvendes materialet ikke kun med en glat overflade, men også med et groft stenlignende materiale.

  Fremragende hegn ser med en simpel mursten fliset med klinkerfliser. Teksten af ​​fliserne er meget forskelligartet, så der er mange muligheder for det færdige design, der er ingen grænse for fantasien i dette tilfælde.

  Vil du ikke have din murværk til at se monotont? Fortynd det med en række mønstre.

  Interessant vil se murværk med huller. I dette tilfælde forbliver fortroligheden med dig, og hegnet bliver luft.

  Udsøgt kan lave en bygning med kun to farver i murværk: brun, beige. Stillingerne, den øverste og nederste del af sektionen er lavet af en brun artikel, overløbene er beige. Mørkebrun beige fælg giver et strejf af sofistikation, og hegnet ser dyrt ud.

  Nogle gange er den afgørende rolle i design givet til søjlerne. Så for eksempel i et billede af smukke mursten hegn er der poler lavet med en fortykkelse i den øverste del af en kvart af en mursten for en række. Yderligere kasketter af metal fremstiller solide søjler fra søjlerne og gør hegnet til en imprægnerbar fæstning.

  Kombinerede murstener

  Interessant er fotovarianterne med en kombineret finish. Ofte er murværk brugt til at bygge indlæg. Indstillingerne er forskellige:

  1. Mursten hegn med smedning. Det ligner et hegn, når søjlerne og den nederste del af væggen er lavet af rød mursten, og hegnet sektioner er lavet af sorte metal smedning. Dette hegn ligner Londons bygninger i det sidste århundrede.
  2. Mursten hegn med et træ.
  3. Mursten hegn med en profil.

  Brug af træ gør konstruktionen let. Udformningen af ​​et hegn med poler og et grønt hegn ser usædvanligt ud. På den ene side en kraftig støtte fra et rødt produkt på den anden side - et let, blæst hegn.

  Moderne hegn ser ud, når foringen bruger et bølgepap. Forestil dig: gråstænger med et murværk af et vendende materiale under en sten og moderne lyse, for eksempel et orange bølgepap. Det viser sig elegant og fashionabelt.

  Kombinerede prøver er næsten altid monteret på et strimlestifter, som ligesom stængerne er lavet af mursten. Højden af ​​et sådant fundament er altid anderledes, men forsøge at gøre fundamentet stikker ud over jordoverfladen, undertiden når bunden en højde på en meter, der danner hegnet på hegnet. Sektionerne af sådanne hegn er "hamret" med forskellige materialer. Det kan være et træ, en sten, et gitter, en professionel gulv, selv en gitter-rabitsa.

  Efter dine ønsker og evner, gennem et udvalg af smukke hegn, kan du vælge design af et mursten hegn til dit websted.

  Kommentar 2 på posten "Fotovalg af hegn fremstillet af mursten: muligheder for udførelsen"

  LLC "Andreevsky murstensfabrik" er en producent af hyperpresset modstående mursten. Anlægget er beliggende i Vladimir-regionen Sudogda og har haft succes i markedet siden 2008.

  Mursten, vendt, hyperpresset, af mærket M200 \ F75

  Mursten hegn foto

  Smukke hegn af mursten og smedning foto

  Hegn er en integreret del af landskabsdesign af et privat sted. Det begrænser og beskytter ikke kun territoriet fra ubudne gæster, men tjener også som dekoration. Der er mange materialer til at skabe hegn, men det mest populære er kombinationen af ​​mursten og smedning, som ser meget imponerende ud.

  To-tone mursten og elegant smedet mønster gør hegnet lyst og originalt, hvilket giver det en slags fantasi.

  Det ser interessant hegn, hvor murværk og smedede indlæg er forbundet langs en faldende linje.

  Smedning tjener ikke kun som et smykke, men også som en ekstra beskyttelse, der ikke tillader indbydende at let klatre over hegnet.

  Den klassiske version af hegnet - murstenstolpen og smedet spændinger. Ser strengt, men raffineret.

  I denne version smedning som om "skåret" gennem murstensværket, styrker effekten af ​​den dekorative indsats.

  Smedning på hegnet behøver ikke at være meget. Nogle gange nok kantede på toppen for at give strukturen et mere interessant udseende.

  Det er nemt at bruge en kombination af kompleks smedning med teglsting, der kan skabe et rigtigt kunstværk.

  En forholdsvis simpel mulighed, der nyder godt af tilstedeværelsen af ​​voluminøse krøller, hvilket gør hegnet mere originalt.

  Et andet eksempel på en spektakulær "indsættelse" af en smedet indsats i en murværk er altid en win-win-løsning.

  Den mest populære er grøntsagsmønsteret på smedet, hvilket giver en mere harmonisk pasform af hegnet i landskabsdesign.

  Kombinationen af ​​rød mursten og sort smed ser ud som kontrast og usædvanlig - en fremragende kombination.

  Dette design hegn kan kaldes klassisk - det vil se godt ud ved et godt murstenhus.

  Ofte en mursten hegn med smedning hegn forhaven, afslørende udsigt over de smukke blomster og forhindre fremmede at komme ind på territoriet.

  Om nødvendigt kan smedet elementer dækkes på bagsiden med et ark af polycarbonat, der beskytter stedet mod fremmede synspunkter.

  Selv smedede indlæg med et simpelt mønster vil se interessant ud i kombination med murstenindlæg.

  Meget naturlig og harmonisk udseende mursten hegn med smedning, flettet med planter.

  Tilføj en kommentar

  Fordelene ved liften over trappen

  I efteråret besluttede vi at reparere taget på landsbyen.

  En god bulgarsk: syv gange måle, og hun skærer af

  Vinkelslibber (USM), kaldes enkelt.

  Brug af metalkabler i konstruktion

  Hørt sådan en flygtig sætning: "Nerver som det blev.

  Pneumatiske værktøjer: styrke, hastighed, pålidelighed

  Ved du hvor mange gange en almindelig person h.

  Pick up en tulle er nogle gange ret svært, fordi vi vil lyve.

  I den moderne verden er store mængder repræsenteret.

  At lave reparationer i hallen er en alvorlig sag, især EU.

  Smukke tegninger på 3D tapet (20 billeder)

  3D vægpapir - et unikt efterbehandling materiale til.

  Smukke tegninger på stræklofter (20 billeder)

  Fotoprint på stræklofter giver en bred, enkel.

  Små kommunikationsrum, kombineret badeværelse.

  Klæbemidler til ekstruderet polystyren

  Sortiment af lim til ekstruderet polystyren.

  Restaurantens indvendige stil (Top 10)

  En moderne restaurant er en institution.

  Badeværelse i Khrusjtjov repræsenterer ofte med.

  For dig, det smukkeste udvalg af klubber.

  Badeværelset er det sted, hvor vi bruger omkring en time.

  De Syv Bedste Bøger om Byggeri

  De syv bedste bøger om byggeri 1. Hvordan man bygger.

 • Skriv et svar

  *
  *

  56 − = 50

  Required fields are marked *