Metal hegn og hegn

Metal hegn er ikke mere end en fremragende version af et stærkt og pålideligt hegn, der ikke kun kan beskytte privat ejendom, men også give et attraktivt udseende til det beskyttede område. Mange ejere af sådanne hegn vil bekræfte, at materialets høje kvalitet tillader det at være langt nok til at bruge hegnet uden frygt for sikkerheden ved personlig ejendom.

Designet af det kombinerede hegn fra metal sektioner og mursten søjler

Fremstilling af metal hegn kan gøres til ordre. I dette tilfælde skal du kontakte fabrikanten med de nødvendige parametre for at blive enige om det fremtidige hegns kvaliteter og egenskaber. Hvilke evner er udstyret med metal hegn, såvel som deres typer og funktioner, vil vi overveje yderligere.

Kvalitetsegenskaber ved metal hegn

Et metal hegn, uanset hvad det er, er først og fremmest en pålidelighed, som reducerer til kvaliteterne af det mest afledte materiale.

Varianten af ​​enheden af ​​metal hedge

Lad os overveje de mest grundlæggende fordele, der inducerer at bruge produkter i globale skalaer.

 1. Styrke og pålidelighed. Metal hegn, hvis du mener smedet eller svejset deres slags, har høj styrke. Metalet er næsten ikke deformeret, har øget modstandsdygtighed over for stød og anden mekanisk skade. Smedede hegn kan blive en pålidelig beskyttelse af absolut ethvert hus, der beskytter det mod indtrængen fra uønskede gæster.
 2. Langsigtet drift. Den fremragende kvalitet og ydeevne af metallet gør hegnet holdbart. Når du først har installeret et sådant hegn, kan du ikke tænke på at erstatte det i mere end 10 år.

Hegn smedet elementer, polycarbonat og mursten

Udvælgelse af mønstre til hegn af metalstænger

Ud over fordelene er det vigtigt for fremtidige ejere af metal hegn at forstå, at levetiden på et hegn stort set afhænger af, hvordan det er passet. Uanset hvad man kan sige, er metal et materiale, som før eller senere begynder at ruste.

Et eksempel på et originalt hegn af metalprofil

Derudover kan mindre ridser også føre til rust, ødelægge ikke kun udseendet, men også integriteten af ​​hegnet selv. Undgå dette ved rettidig behandling af metaloverfladen med korrosionsbelægninger samt fjernelse af rustne områder. Det anbefales at male hegnet mindst en gang hvert tredje år og om nødvendigt endnu oftere.

Varianter af metal hegn og deres funktioner

Metal hegn og metal hegn kan laves i forskellige konfigurationer og har en anden funktionel belastning.

Dimensioner og konstruktion af hegn af metalrør og profil

I den henseende er der en klassifikation, der gør det muligt for os at betinget at opdele alle metalhegn i flere grupper og dermed hjælpe forbrugerne til hurtigere at beslutte sig for valget af en bestemt art.

Smedede hegn: funktioner og installationsprincipper

Hegn af metal smedning er virkelig betragtes som elite og installeres hovedsageligt på steder af større betydning. Dekoration af et metalark med smedningselementer gør hegnet unikt og attraktivt, og det bliver til et kunstværk. Den største fordel ved dette hegn er dens utrolige styrke, som gør det muligt at bruge det i årtier.

Ingen mekanisk skade og kollision kan forårsage skade og deformation, hvilket er meget vigtigt for hegnet.

Eksempel på et smedet hegn udsmykning til et landsted

Montering af smedede hegn kan ske med egne hænder. Det eneste der skal overvejes er, at strukturen og dens elementer kan have en imponerende vægt. I denne henseende anbefales det at bruge en elevator, der giver dig mulighed for at løfte alle elementer til den ønskede højde uden at udøve din egen indsats.

Så overvej muligheden for selvinstallation.

 1. At foretage målinger af det indhegnede område, for hvilket man skal købe materialet. Man må huske på, at der i tillæg til hegn sektionerne vil være behov for støtte søjler, for hvilke belastningen af ​​hele hegnet vil blive distribueret. Det nødvendige antal sådanne kolonner kan beregnes ved at fokusere på det faktum, at de normalt installeres hvert andet meter af længden.

Et udvalg af originale mønstre til smedede hegn

Tegning af hegn af metalelementer

Så enkle manipulationer kan give et dekorativt metal hegn, som vil blive en reel støtte og beskyttelse, samt stolthed i ethvert hjem.

En lidt lettere løsning, der er ideel til budgetgrænser, er et hegn af metal. Metalprofilen til hegnet er et fladt valset metalplade, der er belagt med en speciel spray, der gør det muligt at bruge pladen i det åbne rum. Oftest er denne hæk ramme blomsterbed og blomsterbed, men det kan også være et fuldgyldigt hegn i landet eller køkkenhave.

Den største fordel ved dette hegn er dens hurtighed og nem installation, som er lavet af sig selv. Derudover er dette hegn billigt og giver dig mulighed for at redde familiebudgettet, der kombinerer fremragende kvalitet med tilgængelighed. Prisen på profilen er helt afhængig af dens tykkelse og tykkelsen af ​​den beskyttende belægning.

For at installere et sådant hegn på sit eget websted er det nødvendigt at passe på kun to ting: beton søjlerne og omhyggeligt arbejde med profilarkene. Så, efter at have købt den nødvendige mængde profil, samt selvskærende skruer til metal- og vandret logs, er det nødvendigt at installere understøtningsstænger. For at gøre dette er der ved hjælp af en have boregraver lavet under polerne, hvor polerne er installeret og hældes med beton. I en lysere udgave kan søjlerne dækkes af jorden og rammes tæt på den. Da metalpladen er let nok, er der ingen grund til at lave et fundament.

Når polerne er klare, svejses logfiler til dem - de tværbjælker, hvorpå profilarkene bliver profileret. Hegn er hurtigt installeret fra bølgepappet. Plader med selvdrejende skruer beiteres på bjælkerne i en afstand på 10-15 cm. Den sidste fase af installationen er forarbejdning af hegnets overkant. Til disse formål er der specielle hætter, der gør skarpe kanter trygge og ikke traumatiske.

Faktisk er hegnet parallelle metallsegmenter fastgjort på to lag.

Udvendig og dekoration af et kombineret hegn af metal hegn og klodser

Gjerder lavet af metal hegn bruges godt i haven og park økonomi til at arrangere blomsterbede og forhave, men de kan også findes som et hegn. Et stort udvalg af sådanne hegn på markedet giver dig mulighed for at vælge de mest uforudsigelige og originale valgmuligheder, og i mangel af en sådan, skal du bestille på fabrikken på dine egne skitser.

Metal picket hegn er præsenteret i form af sektionsafsnit, hvis design svarer fuldt ud til navnet. Sektionerne svejses til svejsning for at understøtte stillinger, som i dette tilfælde kan være enten en del af fundamentet eller en uafhængig enhed. En lille specifik vægt gør det muligt at anvende konventionelle rør som en understøtning.

Selvmontering indebærer installation af understøtningsstænger, til hvilke hegn er svejset af et metalpalethegn. Det er dybest set hele teknologien, for at opfylde kraften hos enhver nybegynderbygger.

I tilfælde af at installationen ikke virker, kan du ty til hjælp fra specialister, der løser dette problem i to tæller. Men prisen på sådanne tjenester kan være den mest uforudsigelige.

Ikke mindre populært og efterspørgsel efter arrangementet af sommerhuse er et metalnet til hegn. Dette er en fremragende og billig måde at beskytte infield-området på, uden at det berøves af yderligere sollys og varme.

Hegnet af svejset trådnet er nemt i drift, og dets installation vil være i stand til selv de mest uerfarne. For at installationen skal udføres korrekt, er det nødvendigt at bestemme parametrene for hegnet, nemlig dets højde.

Fra denne indikator afhænger det helt af, hvor dybt støtterørene sidder.

En billig mulighed for en anstændig hegn kræver forsigtighed, når du arbejder, samt overholdelse af alle normer og krav. Når man taler om installationen i et nøddeskal, skal det bemærkes, at rørene, som gitteret skal monteres på, skal være dybt nok dybt ind i jorden for at gøre hegnet glat og ikke deformeret, når det udsættes for en stærk vind.

Færdiggjort hegn af svejset maske i landet

Sidste sommer på dacha blev der installeret et hegn fra metalprofilen. Installeret det hurtigt nok, opstod der ingen problemer med installationen. Tilfreds med prisen på dette hegn: I modsætning til andre arter var vores hegn meget billigere. For mig er en vigtig fordel at der ikke er revner og huller i hegnet, det vil sige i mit sommerhus, kan jeg gøre noget, vel vidende at ingen ser mig!

Hvordan man laver et metal hegn

 • Creme til eksotisk fodsvamp
 • Kapsler fra parasitter
 • Kompleks Sustalife til fælles restaurering

Et metal hegn er et hegn, der ikke er ringere med hensyn til pålidelighed til lignende strukturer lavet af sten eller beton. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du laver et sådant hegn, overveje dets typer og funktioner.

Opførelse af metal hegn

Strukturelt er metal hegn opdelt i tre hovedtyper:

 • Blind hegn. De kendetegnes af et kontinuerligt lærred, som pålideligt skjuler udefra områdets område.

Varianter af metal hegn

Den mest almindelige variant af en sådan indhegning er maskenet, fastgjort på understøttelsesstolpen. Materialet til et sådant gitter er en ledning, hvorfra der ved fletning og pletsvejsning formes firkantede eller diamantformede celler.

Et sådant hegn er lavet ved at forbinde metalgitterelementer ved elektrisk svejsning. Nogle gange kombineres de med smedede produkter. Svejsede dele af hegnafsnittene repræsenterer ofte en kunstnerisk sammensætning. Hvis det er passende tilpasset husets stil, vil det svejsede hegn give en stor æstetisk nydelse til sine ejere og deres gæster.

At skabe et smedet hegn kræver stor styrke, nøjagtighed og erfaring, så det er lavet manuelt af professionelle mestere. Resultatet af deres omhyggelige arbejde kan være et sandt kunstværk. Smedede hegn skelner ofte individualitet og streng skønhed.

Hegn fra profileret ark

Populariteten af ​​denne type metal hegn skyldes den overkommelige pris på de anvendte materialer, deres lette vægt og pålidelighed.

Fordele og ulemper ved metal hegn

Styrken og pålideligheden af ​​metal hegn er bekræftet af den langsigtede praksis med at bruge dem. Desuden har installationen af ​​sådanne strukturer en række væsentlige fordele:

 1. Giver pålidelig beskyttelse af gården fra nysgerrige øjne og invasion af uønskede gæster.

De problemer, der opstår ved opførelsen af ​​et sådant hegn, er meget mindre. De omfatter følgende:

 • Væsentlig vægt af materialer, især til svejsede og smedede hegn. Det skaber visse ulemper ved transport og installation af hegndele.
 • Læs gennemgangen af ​​et omfattende middel til hæmorider Proctolol
 • Sådan taber du på 20 kg - rigtige anmeldelser af Guarchibao

Teknologien til montering af metal hegn

Hegn fra profilerede ark

Til montering af sådanne beskyttelser krævede profilrør med rektangulært tværsnit til at skabe bærende søjler og ramme, de profilerede plader, skruer, "bulgarsk" skruetrækker, boremaskine, spade, bygning niveau, hammer ledning og pinde. Hvis polerne skal laves mursten, vil der desuden være behov for cementmørtel og beskyttelseshætter.

Til montering af metal hegn af den krævede grid support "netting", ledninger, skruer, skruetrækker, bygning niveau, dybler, snor, bånd, beton M400, og en Spadebor.

En sådan hegn kan fremstilles ved fremgangsmåden til varm eller kold smedning. Sidstnævnte metode er egnet til uafhængig udførelse. For at implementere det skal du bruge maskiner til dekorativ vridning af sektionsdele af det smedede hegn, svejsemaskine, "bulgarsk", låsesmedens vice og et sæt hjemmeværktøj.

 1. Ved hjælp af stifter, målebånd og snor skal du bryde omkredsen af ​​det fremtidige hegn, givet placeringen af ​​alle dets stænger.

Ved brug af sten, beton eller mursten til fremstilling af stativer er rækkefølgen af ​​installation af metal hegnet det samme. Stålkolonnen i dette tilfælde vil spille rollen som en forstærkningstråd inde i den dekorative understøtning. I forbindelse med stigningen i vægten af ​​strukturen kræves et stærkt fundament for et smedet hegn med stenstande. Derfor, før samling af metal forstærkende stivere til fremtidig hegn perimeter at grave en grøft og placere den i en metalramme lavet af søjler d. 12 mm.

Før du laver et metal hegn, er det nyttigt at spørge om omkostningerne ved basismaterialer. Prisen på et bånd af bølgepap er 300 rubler, og rullen af ​​et net af "rabitsa" er 500 rubler. Billets til et smedet hegn kan købes eller bruges det metal, der er tilgængeligt på gården på stedet.

Metal hegn: fordele og funktioner

Hegn af metal er meget populære på grund af deres holdbarhed og forskellige muligheder. Sådanne hegn er skabt på fabrikken, og på stedet bliver de nemt og enkelt samlet uden involvering af specialister. Stilfuldt udseende af strukturerne knyttet til smedet elementer, men mange foretrækker de mest koncise muligheder.

Det er muligt at beskytte dit lands plot med strukturer fra forskellige materialer. Metal hegnet er i høj efterspørgsel på grund af flere funktioner. Disse er:

 1. Pålidelighed og holdbarhed. Metal hegn er svært at deformere eller beskadige mekanisk, så denne mulighed er egnet til installation i ethvert land eller forstæder område.
 2. Holdbarhed. Forøgelse af livet af enhver metal hegn kan være rettidig behandling af overflader.
 3. Øget sikkerhed. Et hvilket som helst metal hegn har en høj grad af pålidelighed, selvfølgelig, hvis den ikke er fremstillet af hegn eller pigtråd. Et massivt hegn af metalstænger eller et solidt hegn vil ikke være så let at overvinde.
 4. Nem pleje. Tidlig behandling af metaloverfladen bliver en pålidelig beskyttelse mod korrosion og rust.

Det er også vigtigt, at det moderne hegn af metal er tilgængeligt i forskellige konfigurationer - svejset, sektionalt, af bølgepap eller smedet. Derfor er det nemt at vælge en indstilling, der passer til selve huset.

Den mest budgetmæssige måde at udstyre hegnet til webstedet er at bruge en rulle net-rabitsu. For det første er det billigt. For det andet er det meget nemt at installere. Selve materialet er en ståltråd med lavt kulstofindhold og giver således fleksibilitet. Maskedækket kan være stål, galvaniseret eller polymerbaseret. Det billigste er galvaniseret stål, derfor er dette materiale den mest populære blandt købere. Fra manglerne i materialet til hegnet kan man skelne modtagelighed overfor forskellige påvirkninger og åbenhed, hvilket ikke er ønsket af hver landejere.

Holdbarhed, sikkerhed, æstetik - de vigtigste forskelle i smedede hegn, som vil passe organisk ind i udformningen af ​​ethvert område. Alle designs af denne type er opdelt i tre typer:

 1. Beskyttelses hegn er enkelt og billigt. I de fleste tilfælde er disse strukturer stemplet sektionsskabe, der leveres færdigt, hvilket kun kan hentes på stedet. Hvis du vil dekorere overfladen af ​​hegn, kan du gøre det ved hjælp af ekstra indretning i form af ornamenter.
 2. Dekorative hegn af metal på grundlag af smedning er præsentative designs, der afviger i kunstnerisk udførelse på basis af specielle skitser. I dekorative strukturer er smedede elementer forbundet med klemmer og bogmærker, og i deres produktion anvendes kun individuelle arbejder.
 3. Kombinerede hegn skabes på basis af færdige standard skabeloner, men kan ændres i overensstemmelse med kundens kreative ideer.

Færdige metal hegn ved smedning er lavet af profilrør, stænger og strimler af forskellig størrelse. Til malingsoverflader anvendes forskellige sammensætninger, og i nogle tilfælde patineres de. Den vigtigste fordel ved smedede hegn i individualitet er den anden sådan konstruktion, du sandsynligvis ikke vil mødes.

Svejset hegn er en konstruktion, der er hurtigt monteret og beskytter helt privat ejendom fra omverdenen. Fordelene ved denne type omfatter:

 • en række designløsninger;
 • fremragende sikkerhedsegenskaber;
 • enkelhed i drift
 • holdbarhed.

Fremlagt af flere arter er moderne metal hegn. Billederne viser alle de forskellige designs. Svejsede hegn kan være profil, smedet svejset og sektionsbaseret på nettet.

Sådanne hegn er efterspurgt i arrangementet af forretning centre, medicinske institutioner, økonomiske områder. Ud over den nemme montering og muligheden for at se et indhegnet område, er sådanne designs kendetegnet ved deres holdbarhed og æstetik.

Smedede svejsede hegn er endnu mere æstetiske på grund af smedede dele, takket være, at hegnet får et individuelt udseende. Det er tilrådeligt at montere det for at beskytte legepladser, hytter, haver og hjem område. Fordelene ved denne løsning er: forsamlingshastighed, driftstabilitet og mulighed for selvmontering. Men disse strukturer er meget dyrere.

Mesh-svejsede hegn kan placeres på stedet med enhver lettelse. Hegnafsnittet af denne type metal passerer lys meget godt, så disse strukturer bruges ofte til at afgrænse områder i haver og grunde. Udover æstetik og overkommelig pris tiltrækker de opmærksomhed ved hurtig installation og nem vedligeholdelse.

Sådanne hegn er ideelle ud fra forholdet mellem pris og kvalitet, og de opfylder desuden kravene til pålidelighed og holdbarhed. Den profilerede plade passer godt med mursten søjler, men det er også muligt at installere metal hegn poler. Det vigtigste er, at hele strukturen er pålidelig og modstår belastninger. Populariteten af ​​profilerede ark er forklaret ved, at de helt dækker webstedet fra nysgerrige øjne. Desuden er design tilgængelige i en række farveløsninger, og dette åbner store muligheder for at tænke gennem udformning af ydersiden.

Profileret folie - moderne og praktisk

Profilerede plader er måske det mest populære og testede materiale, som sikrer skabelsen af ​​et pålideligt hegnsystem til huset eller villaen. Unikke præstationsegenskaber er tilvejebragt af egenskaberne af selve materialet - stålplader, der har en reliefflade. Profileret folie er skabt under fuld kontrol af GOSTs, så det er af høj kvalitet. Fordelene ved disse designs er: billig pris og hurtig installation.

Det er også vigtigt, at metalprofilen er tilgængelig i mange forskellige former og størrelser, bølgehøjder og destination. Den mest velegnede til opførelse af et hegn er en metalprofil C-8, som med lethed er modstandsdygtig overfor forskellige faktorer. Installationen er også enkel, det kræver fremstilling af metalstænger, tværstænger, prøveudtag og selvdrejende skruer.

En sådan hegn er en åbent struktur baseret på svejsede metalrør. Et sådant hegn af metal giver god lystransmissionskapacitet, som er forskellig i enkelhed og holdbarhed. Essensen af ​​designet er, at hegnet består af svejsede sektioner på basis af metal. I efterspørgsel i dag er 3D panel hegn, der har vandrette V-formede bøjninger på ydersiden. Sådanne hegn har paneler af galvaniserede stænger, som desuden er dækket med polymerforbindelser. Takket være sådanne sektionelle hegn er områdets æstetiske udseende tilvejebragt.

Aktuelle producenter tilbyder nogen hegn rejst fra et metal (profil), som kan hente en struktur, som vil være mest autentiske look i en bestemt udformning. Afhængig af den slags mål forfølger du kan vælge som en simpel hegn mesh, netting eller hegn af bølgepap og mere originale mønstre ved hjælp smedede elementer.

Skriv et svar

*
*

58 − 48 =

Required fields are marked *