Hegn installation fra metal hegn

Et hegn af metal hegn er ret relevant i den moderne opførelse af huse, fordi denne type hegn adskiller sig fra andre, fordi det ikke er nødvendigt at bruge store summer på materialet. Alle instrumenter kan købes billigt. Den største fordel ved et hegn fra et metal hegn er letvægt. Positiv feedback om det er forbundet med det lange liv i dette design.

Klassisk hegn af metal hegn

Udførelsen af ​​beskyttelsesfunktionen har hegnet gitterelementer, hvor afstanden er meget tæt, og hver af dem er udstyret med en skarp spids. For at foretage de rigtige beregninger, før du installerer hele strukturen, kan du bruge den kalkulator, der findes på webstedet til konstruktionen.

Før du laver et hegn fra et metal hegn, skal alle hovedpunkterne, der vil blive forbundet med hegnene, leveres. Det planlagte design af hegnet kræver egnede beregninger, der begynder med omkredsen af ​​det lukkede område og slutter med strukturens ydre udseende under hensyntagen til dets form, herunder antal og omkostninger til de nødvendige byggematerialer.

Navnet på hegnelementerne og elementerne fra metalhegn

Nødvendige værktøjer og materialer

Efter at have læst instruktionerne om, hvordan man korrekt installerer et hegn fra et metal hegn, kan du begynde at opbygge et hegn. For at gøre dette skal du købe et komplet sæt af værktøjer:

 1. Skruetrækker.
 2. Et lille hjælpeværktøj.
 3. Værktøj til jordarbejder.
 4. Apparater til svejsning.

En skruetrækker bruges til at montere en ramme til metalstifter. Et lille hjælpeværktøj producerer yderligere typer arbejde til at installere et hegn fra et metal hegn. Som et værktøj til at arbejde med jorden og grave huller er en konventionel skovl eller borer egnet.

Apparatets skema sætter sig under hegnstolperne

For at installere de tværgående lag, hvor du skal montere en metalpalet til hegn, skal det bruge en svejsemaskine. Svejsning er den bedste mulighed for at udføre disse job. For at kunne installere hegn til en dacha korrekt fra en europæisk vogn selv, bør du have til rådighed for disse typer materialer som:

Monter metalbeslagene på rammen med galvaniserede selvskærende skruer. Til en struktur med lav vægt er et profilrør med en sektion på 60x60 mm egnet. Dette vil gøre det muligt at modstå virkningen af ​​vindbelastninger. Køb et metal hegn kan være en tykkelse på 0,5-2 mm. Metalet har et overtræk af et anti-korrosionslag, hvorpå der påføres maling.

Processen med fastgørelse af metalbånd til hegnrammen

Et profilrør med et tværsnit på 20x40 mm er nødvendigt til fastgørelse af langsgående stænger uden svejsning, hvilket gør det muligt at installere metal strikethines. Hvis der er planlagt et hegninstallation fra et metal hegn med mursten, kræves en mursten. Vandrette stænger af metal kan erstattes med en træbjælke, så hegnet bliver et kombineret hegn.

Træbjælken behandles med et antiseptisk middel før brug, og efter maling skal det males. Støtter bør være en kort afstand fra hinanden, fordi det er nødvendigt at tage højde for vægten af ​​træet og hegnet af metal. Jo længere længden af ​​stangen er, desto større er risikoen for, at den ikke vil holde metalstifterne.

Sådan beregnes de nødvendige materialer

For at sikre en ressourcebesparelse i opførelsen af ​​hegnet skal det være nødvendigt at foretage passende materialeberegninger.

For at bestemme den krævede mængde materialer til montering af et hegn fra et metal hegn, er der brug for en lommeregner, der vil:

 1. Udfør nøjagtige målinger af omkredsen, langs hvilken hegnet skal passere.

Indstil bredden af ​​mellemrummet mellem stropperne.

 • Beregn størrelsen af ​​porten og porten.
 • Vælg metoden til fastgørelse af hegnelementerne (svejsning, forankring fastgørelseselementer, monteringsklemmer, hjørne).
 • Bestem det nødvendige antal logfiler, understøtter, forbrugsstoffer (skruer, maling, primer).
 • Eftersom længden af ​​en forsinkelse kan være 2-12 m under anvendelse af en regnemaskine til beregning af udgifterne af hegnet materiale bør erindres, at positioneringen støtte til metallet på hegnet skal være en afstand på 2-3 meter fra hinanden. Dette sikrer en ensartet belastning på bjælkerne. Hvis prisen på materialer giver dig mulighed for at købe et køb, skal du ikke spare på skruerne.

  For at bestemme antallet af profilerede strimler kan du bruge formlen:

  Ш = З * (1000 mm - Рз) / (133 mm + Рз),

  • Ш - antal hegn (pc'er);
  • 3 - længden af ​​hegnet (m);
  • P3 er spaltets bredde (mm).

  Hvis projektet er designet til at opbygge et hegn "skak", er det nødvendigt at montere et blindhegn på en forskudt måde. I dette tilfælde skal det resulterende antal hegn ifølge formlen øges med 2 gange. "Skak" er:

  Valg af materiale udføres afhængigt af hegnens formål. Den mest miljøvenlige version af hegnet kan skabes af træ, så anmeldelser om det er altid positive. Samtidig er træ billigere materiale, i modsætning til metal. Der er ingen grund til at bruge en masse tid og kræfter på at installere det: hegnet ligner en stige.

  Mulige muligheder for sikring af stifterne til hegnet

  Byggeri bør kun udføres af et certificeret produkt, der svarer til GOST. Hvis installationen af ​​hegnet udføres på forskudt måde, så er der for dette design 2 typer:

  Vidnesbyrdene viser, at den første mulighed er mere fordelagtig, da det vandrette hegn ser ud som en stige, og en sådan hindring er meget let at overvinde.

  Sådan laver du et hegn fra en metalpiket hegn

  Forberedelse og mærkning af territoriet til opførelse af hegn

  Efter indsamling af værktøjer og materialer kan du fortsætte med installationen af ​​hegnet. Først på papir er det nødvendigt at udarbejde et udkast til det fremtidige design for at kunne udføre alt arbejde i etaper. Den resulterende struktur skal være helt flad. Denne opgave er ikke for svært at gøre alt arbejdet selv. Du kan udvikle et projekt, der vil skabe et kombineret hegn.

  Når designplanen udarbejdes, købes den nødvendige mængde materialer efter beregningerne, inden installationen af ​​hegnet gør en rydning af området fra affald.

  Opførelsen af ​​en ny struktur bør begynde efter demontering af det gamle hegn. Græs, buske og anden vegetation fjernes, overfladen er nivelleret.

  Ordningen for montering af hegn af metal hegn

  Efter at have bestemt alle hjørner af perimeteren, skulle de køre i pinnene fra træet og trække tovet mellem dem. Dette giver dig mulighed for at foretage den relevante mærkning, inden du begynder installationen, for at markere de steder, hvor supportposterne skal placeres.

  Efter at have markeret hvert punkt for montering af hegnpoler langs hele områdets omkreds, som skal beskyttes, fjernes strengen, og rammen startes for eksempel fra materialer fra Leroy Merlin, som har vist sig på grund af den passende kvalitet. For at gøre dette er det nødvendigt at udgrave gruberne på de tidligere markerede steder under hensyntagen til dybden af ​​frysning af jorden.

  Forberedelse af pits til stolper af hegn

  Den næste fase er forbundet med at grave huller til hegnstøtter fra et metal hegn. Til dette formål anvendes en konventionel skovl, der er udarbejdet på forhånd. Det krævede antal brønde skal bestemmes ved materialetableringsfasen.

  Et bekvemt værktøj er en boremaskine, der kan bore et dybt hul. Størrelsen af ​​dens dybde bør ikke være mere end 50 cm. Da hegnstøttene skal installeres hver 2-3 m, skal pitene udgraves i en sådan afstand fra hinanden. For at sikre den mest pålidelige fastgørelse af søjlen er det ikke tilstrækkeligt at fylde hullet med jorden. Det vil være nødvendigt at konkretisere ved at udarbejde en konkret løsning i henhold til standardordningen. Blandinger kan enten fremstilles eller fremstilles af sand, cement og vand uafhængigt.

  Under installationen af ​​hegnet er det nødvendigt at overvåge lodretheden af ​​enheden i hver søjle, hvilket indebærer brugen af ​​et bygningsniveau. Bestem afstanden mellem polerne er nødvendig under hensyntagen til længden af ​​tværbjælkerne.

  Den installerede understøtning skal fastsættes i en vis tid, da det tager 2 dage at vente på, at betonen tørrer helt.

  Et færdigmonteret hegnramme fra hegnet

  De vertikale understøtninger kan fastgøres med egne hænder ved hjælp af træstøtter.

  Sådan installeres du selv

  Hvis støtten er et profilrør, hvis tværsnit er 40x40x4 mm, skal dybden af ​​piten under den bestemmes af klimaforholdene i regionen. Udsparingen kan nå 1-1,5 m. Før betonarbejder søjler skal behandles anticorrosive sammensætning. Når du installerer understøtninger lodret, skal der lægges særlig vægt på enheden af ​​hjørneposter, som står for den største belastning.

  At faststille søjlerne i jorden, skal du bruge knust sten og godt ramme den. Støtternes indre hulrum skal fyldes med beton for at øge bygningens driftstid. En plastikplade er installeret på den øvre ende, så fugt ikke falder. På hjørnerne af pitens omkreds skal søjlerne gøres dybere, fordi de har en betydelig belastning.

  Hætter af forskellig størrelse til hegnposter

  Sand og grus er lagt ud på bunden. Længden af ​​understøtningerne skal beregnes således, at strækhovedets størrelse efter installationen overstiger tværbjælkens størrelse med 100-150 mm. Installationen skal starte fra polerne i hjørnerne af perimeteren, og så kan du begynde at hælde støtterne med cementmørtel, herunder sand, knust sten eller færdigbetonet beton fra blanderen.

  Ved installation af understøtningerne er der indledende steder, hvor tværbjælkerne er nødvendige. Til dette formål er det nødvendigt at kontrollere nøjagtigheden af ​​de markeringer, der udføres med en markør, der markerer fixeringspunktet langs hele længden af ​​hegnet, hvor en metalpalet vil blive installeret. Her er tålmodighed, opmærksomhed og nøjagtighed påkrævet. Disse handlinger udføres, efter at gruberne allerede er forberedt ved hjælp af en bore- eller bajonetskovl, og understøtningerne er monteret. Monter tværstangen langs hele omkredsen af ​​det lukkede område ved hjælp af selvdrejende skruer.

  Sådan styrker du lags med dine egne hænder

  Hvis du køber færdige kits fra producenten, der er produceret specielt til opførelse af hegn, har understøtningerne i dem allerede elementer til fastgørelse af lag. Når selvfremstillede hegn til dem, er det nødvendigt at styrke beslagene, som tjener til at rette langsgående stænger. Monteringen af ​​den nederste beslag er lavet i en højde på 30 cm fra jorden, og toppen - ved 50 cm fra toppen af ​​søjlen.

  For nøjagtigheden af ​​installationen anvendes bygningens niveau og fyrledningskablet, som trækkes mellem støtterne. Beslag kan fastgøres ved svejsning eller brug af en "krabbe", som er et sæt klemmer. Produktion af eget hegn fra bølgepappet, du skal lave foreløbige beregninger og bestemme omkostningerne ved de krævede materialer.

  Processen med fastsættelse af hegnet lag

  Hvis sættet er til opførelse af et metal hegn blokade blev erhvervet i Leroy Merlin, bør du straks drage fordel af instruktionen til det, efter at have bekendt med de byggetekniske hegn. Da komplet du normalt kan købe rigtige steldele med stakit, så de behøver ikke at male.

  Fastsættelse forsinkelse om fremtiden for hegnet støtte kan udføres ved hjælp af en svejsemaskine, og derefter placere de svejsning poler er behandlet med korrosionsbeskyttende. Hvis Leroy Merlin eller i andre butikker separat blev købt metal hegn af en bestemt farve, kan rammen males i den passende farve, som vil blive kombineret med den malede overflade shtaketin. Efter installation af forsinkelse er nødvendig for at begynde at gøre layout til fastsættelse shtaketin, som er temmelig hårdt arbejde, der kræver særlig opmærksomhed og nøjagtighed.

  Dimensionstegning til fiksering af logs og metal hegn

  Logs kan være profilrør med et tværsnit på 20x40x2 mm, du kan købe dem i Leroy Merlin. De er fastgjort på beslaget med en kraftig skruetrækker, som er udstyret med en speciel skruetilslutning.

  Sådan monteres et metal hegn

  Byg et hegn for den perfekte udseende af huset kan være, når alle markeringerne på baren, hvilket giver endog styrke shtaketiny gøres. Du kan beregne afstanden mellem dem, hvis du bruger en lommeregner. Monter stifterne på tværs med en skruetrækker.

  For at fastgøre detaljer er det nødvendigt meget præcist, forskelligt er det muligt at beskadige en polymer belægning af et metal hegn. Du kan begynde at installere stifterne på rammen ved at fastgøre delene til hegnets nederste hegn. Den nederste kant af hvert element bør være justeret over fyrledningens ledning, som skal være tydeligt indrettet vandret mellem beskyttelsen af ​​beskyttelsen. Ofte ligger afstanden mellem afstanden mellem 50 og 100 mm.

  Instruktioner til fastgørelse af metalhegn til hegnet

  Styrker hegnet kan ikke kun skruer, men også bolte eller nitter. I dette tilfælde skal du bruge en riveter eller elektrisk boremaskine. Ved montering af hegnet fra det dobbelte profilerede ark skal afstanden mellem lamellerne være 80 mm. Vælg størrelsen af ​​mellemrummet mellem hegnets elementer kan være valgfrit. Det skal være strengt det samme langs omkredsets omkreds.

  Fordelen, at hegnet har fra bølgepappet skyldes manglen på behovet for at niveauere hver bjælke lodret. Til lodret justering og ensartet fordeling af metalstivere i sektionen, brug en stencil. Det undgår forvrængninger og opnår en standardafstand mellem dele. Instruktionerne for Marlene-sæt, samt teknologien til montering af hegnet, sørger for en afstand på 50 mm. Den kan reduceres til 20 mm i trin på 1 cm.

  Sådan installeres den øverste hegn bar

  Ud over hegnet fra producenten kan man købe en cornice. Dette vil gøre udseendet af strukturen mere attraktivt. Du kan fastgøre det såvel som stifterne ved hjælp af selvdrejende skruer. Hvis der er en strengt vandret øvre kant, er det nødvendigt at installere en beskyttelseslinje over den. For at styrke det, skal du bruge et specielt klæbemiddel eller fast svejses stangen til stødstøttens støtter.

  Ved at trække ledningens ledning langs hele længden af ​​de langsgående logs, er det nødvendigt at svejse profilrør langs hele længden af ​​rammen ved svejsemaskinen. Svejsepladser er primet. Derefter skal strukturen males og gå til den sidste fase af huset hegn enhed. Det er nødvendigt at tage en skruetrækker for at fastgøre stifterne. Selvdrejende skruer skal være placeret i længderetningen. Afstanden kan vælges uafhængigt og efterlader 100-150 mm fra jorden.

  Færdig monteret øverste bar af hegnet fra hegnet

  Hvis du bygger et hegn af metal stakit tillader ikke dens værdi, er det muligt at installere et hegn af bølgepap. Under alle omstændigheder, for at sikre pålidelig beskyttelse af området mod uønsket indtrængen af ​​mennesker, dyr, skjule huset fra nysgerrige blikke af forbipasserende, bør købe kvalitet materialer eller kits fra producenten. Anmeldelser af teknologi af opstilling af hegn af metal blokadevagt vist, at det ikke er kompliceret. Du kan bygge din egen.

  Hegn af metal hegn: installation, udvælgelse, pris

  Hegnene skabt fra hegnet kan være forskellige i form, farve. Det er muligt at ændre afstanden i lumen. Dette giver dig mulighed for at skabe et attraktivt udseende af hegnet, som passer perfekt ind i webstedets design, hvilket gør det mere interessant.

  Nedenfor er et par billeder af nogle af mulighederne.

  Dette hegn er populært. Der er flere hovedårsager til dette.

  1. Perfekt supplerer terrænet terræn.
  2. Det kan være interessant at kombinere med andre byggematerialer, der deltager i skabelsen af ​​hegn.
  3. Der er muligheder for en økologisk kombination med murværk eller sten. Det er også interessant at se og dens kombinationer baseret på metal eller beton.
  4. Ukompliceret installation giver dig mulighed for aktivt at bruge det i de fleste individuelle husstande. Det er let at installere uden endda at have særlige færdigheder til brugeren. Du behøver ikke bruge ekstra penge på arbejdet hos arbejdere ansat i at installere hegnet.
  5. Nem vedligeholdelse kan være hovedårsagen til dens massive brug. På samme tid udføres eliminering af defekter der opstår under driften. Sådanne skader kan skyldes eksterne naturlige faktorer, som ændrer sig i løbet af året.
  6. Pålidelighed. Hvis du bruger høje elementer, så sammen med indretningen, bliver det et pålideligt element til beskyttelse af webstedet mod fremmede.
  7. Det skal bemærkes, at hegnet giver dig mulighed for at plante planterne direkte i nærheden af ​​elementerne i strukturen. Dette er især vigtigt for ejerne af husstandsarealer.

  Priser for metal hegn

  Omkostningerne afhænger af materialet og størrelsen. En lige så vigtig parameter er tykkelsen af ​​metallet, hvorfra den er fremstillet.

  Nedenfor er de mest almindelige typer, priserne for dem i forstæderne, som hjælper med at vide, hvor meget denne vare er værd.

  Hegn installation af egne hænder

  For at kunne gennemføre installationen er det nødvendigt at udføre en række efterfølgende handlinger.

  1. Det er tidligere fremstillet søjler af understøtninger. Normalt er de lavet på basis af metalrør eller stænger på træbasis med stor tykkelse.
  2. Det er også nødvendigt at forberede smalle skinner med brug af metal.
  3. Det er nødvendigt at være opmærksom på tværstænger, som også er lavet på basis af metal. Det er ikke kun nødvendigt ud fra et dekorativt synspunkt, men også som et element for at skabe yderligere strukturel stivhed.
  4. Herefter beregner du længden og højden.
  5. Herefter beregnes afstanden mellem lodrette elementer, der udfører støttefunktioner. Samtidig udfører vi beregninger efter størrelse.
  6. Foreløbigt foretager vi forberedende arbejde til forberedelsen af ​​fremtidige hegn.
  7. I søjlerne bunddelene behandles med varm harpiks. Dette vil fjerne de processer, der er forbundet med henfald. Derfor vil serviceperioden være meget længere.
  8. Nu er vi fri for ukrudt, græs linjen for fremtidige hegn.
  9. Derefter strækker vi fyrene på det angivne område af hegnet, gør et mærke af de steder, hvor polerne vil være placeret. Det skal huskes det Spændvidden mellem dem må ikke overstige tre meter. Ellers vil der være slingende sektioner, hvilket hurtigt vil medføre brud.
  10. Vi gennemfører deres installation i jorden. For større pålidelighed anbefales det at fylde dem med en konkret løsning. Dette er især vigtigt for metalpoler.
  11. Nu efter at opløsningen er størknet, er det muligt at fortsætte til installation af vandrette guider mellem indlæg. Her skal man huske på, at det er muligt at fastgøre guiderne på forhånd og derefter at montere strukturelementerne på dem. Der er også en mulighed, når sektionen er færdiggjort, fastgøres derefter til indlægene ved hjælp af de samme guider.
  12. Under installationen på guiderne skal man huske på, at afstanden skal ligge på bredden af ​​de enkelte elementer. Fastgøring sker både ved hjælp af bolte og ved hjælp af negle eller selvdrejende skruer. I en situation, hvor polerne er lavet af metal, er guiderne installeret på hjørnerne, som er før-svejset til disse strukturelle elementer.

  Hegn af mursten og metal hegn

  Denne type omfatter komponenter fremstillet af metal med en tykkelse i størrelsesordenen 4,5 millimeter.

  Til erektion er der brug for et sæt værktøjer, herunder en boremaskine, en svejsemaskine og en skruetrækker.

  1. Oprindelig udarbejdet.
  2. Nu skal du montere rammen. Til dette formål graver grave i udpegede steder. De er installerede indlæg. Derefter hældes fundamentet.
  3. Efter at fundamentet er klar, udføres murværk ca. en halv meter fra kælderen.
  4. Derudover anbefales det at metalstængerne bliver muret. Dette vil skabe et mere interessant udseende.
  5. Under foringen af ​​deres mursten skal du først forberede hjørnerne på niveauet med den planlagte fastgørelse af fremtidige guider. For at gøre dette er de svejset på en sådan måde, at der efterfølgende er fremspring ikke mindre end ti centimeter.
  6. Nu produceret installation af vandrette guider. Dette kan gøres ved både svejsning og brug af skruer.
  7. Derefter monteres alle lodrette komponenter. Dette arbejde er udført ved hjælp af en skruetrækker, bolte. Du kan også bruge selvlukkende skruer til metal. Det anbefales ikke at fastgøre ved svejsning, da dette vil medføre ulemper ved reparation. Nu er hegnet klar til drift.

  Kort og i det væsentlige - om installation og installation.

  Hegn fra et metal hegn (euro hegn) med egne hænder

  Valget af hegn til stedet er ikke en nem opgave - det er nødvendigt at det er pålideligt, holdbart, smukt. Alle disse krav er opfyldt af et hegn lavet af et metal picket hegn (euro hegn). Klatre det er problematisk - ikke stivhed. Bryde det "kedeligt" - normalt er amatører hooliganisme begrænset til, at et par lameller er bøjet. Skønhed er naturligvis et subjektivt kriterium, men sådanne hegn ser bedre ud end det samme faste hegn lavet af bølgepap. Derudover er de ikke så udsatte for vindbelastninger, som giver dig mulighed for at spare på søjlerne. Yderligere plus - de ryddes. Generelt er en god mulighed.

  Hvad er et metal hegn

  Metal hegn af galvaniseret stålplade. Aflastningen er dannet på pladen, hvorefter den skæres i strimmelsting, der er dækket af beskyttende forbindelser, malet. Opnådde bånd af en vis højde. Normalt er højden fra 150 til 180 cm. For at afslutte hegnet skal vi også have hjælpestøtter (normalt 60 * 60 * 2 mm), bøjninger (to eller tre tværstykker der går imellem indlæg) og fastgørelsesdele.

  Det ser ret solid ud

  Tykkelsen af ​​metallet kan være fra 0,4 til 1,5 mm. Den mest almindelige er stål med en tykkelse på 0,5 mm. Stangens bredde er fra 80 mm til 128 mm, længden er op til 2 meter.

  P- og M-formede profiler af metal hegn

  Der er metal hegn med en anden profil: P (rektangulær), M formet og halvcirkelformet. M-formede har flere ribber, henholdsvis, har større stivhed. Men der er også U-formede, der har riller i "ryggen". Her i dette tilfælde er det allerede svært at sige, hvilken der bliver hårdere. Mest sandsynligt, sidstnævnte, især hvis dets kanter rulles.

  Hvert firma har sine egne profiler

  Halvcirkulærer har også større stivhed, men er sværere at danne og har normalt en højere pris. For større styrke kan yderligere riller også dannes langs den lange side.

  Generelt er jo større sporet-ribbenne af stivhed, jo bedre modstand bøjer planken langs længden. Men med komplikationen af ​​terrænet bliver prisen højere. Da det selv er ret stort, skal man normalt søge kompromis. Under alle omstændigheder skal baren modstå dine forsøg på at bøje den.

  Hvad skal man kigge efter, når man vælger

  Når du vælger et metal hegn, er det tilrådeligt at se på det parti, der tilbydes til dig. Deklareret kan være den samme tykkelse af metallet, men i praksis viser det sig, at kanten af ​​stangen fra en batch kan bøjes med en finger, mens den anden part svigter et sådant fokus. Og det er fra en producent. Sagen som et parti af metal, men det er sjældent stabilt.

  Valset kant, flere lag beskyttende belægninger - dette er tegn på et godt metal hegn

  Sørg stadig for at være opmærksom på kanterne - det er bedre, hvis de rulles. For det første er det mere attraktivt udseende, for det andet stivheden af ​​hegnet, for det tredje er den skarpe kant bøjet, og det er umuligt at få ondt. Ulempen ved en picket med rullning er en - en højere pris, da specielt udstyr og yderligere behandlingstid er påkrævet.

  Hvis vi taler om produkter fra bestemte virksomheder, er Euroshtaket Grand Line (Grand Line), Barrera Grande, Nova, TPK Center Metallokrovli, FinFold, UNIX (Unix) populær.

  Det er nødvendigt at forstå og i farvestoffet. Der er et strygejern med dobbeltsidet og ensidet maleri. På ensidig er bagsiden dækket af et lag jord uden farvning. Det har derfor en grå farve. Hegnet af metal hegnet malet på den ene side, indersiden af ​​sektionen er grå. Det er ikke så slemt - det kommer ikke til syne. Hvis du ikke kan lide denne mulighed, eller køb med tosidet maleri, eller maler dig selv. Malingen er taget "til tag" og vælger den passende skygge. Bemærk, at det malingsbørste metal ser ud ... ikke så meget. Hvis der er en sprøjtepistol, vil udseendet være godt, men ikke perfekt.

  Sådan forstås den "modsatte side" af et hegn malet fra den ene side af et metal hegn

  Det skal også tages i betragtning, at der er to typer farvning af metal hegn:

  Den første metode er meget mere pålidelig, da applikationsteknologien kræver særligt udstyr og streng overholdelse af teknologien. Som et resultat kan et sådant hegn modstå øget mekanisk belastning. Selv om der er en ridse i belægningen (selvom den skal prøves), ruster ikke metalen, da der stadig er beskyttende belægninger, der forhindrer udseendet af rust.

  Polymercoating - det bedste valg til i dag

  Pulverlakering, i teorien, ikke værre. Men kun hvis det blev gjort i henhold til reglerne: En beskyttende belægning blev påført til det primet metal, og pulvermaling blev anbragt over det og bagt i specielle kamre. Men pointeret er, at du kan anvende maling i "garagen", og på en eller anden måde kan den brændes på samme sted. Resultatet vil kun være helt anderledes. Derudover er der klarglas af kinesisk oprindelse. I dem anvendes maling i butikken, men ofte direkte på den uprismede ståloverflade. Udadtil kan du ikke definere alle disse nuancer, og efter den mindste ridse vises rust. Så polymerbelægningen er mere "sikker".

  Hvad kan være et hegn af metal hegn

  Metal hegn kan lide eller ej, fordi smag ikke argumenterer. Men med hensyn til praktisk funktionalitet nyder de helt sikkert træ analoger. Når du har etableret, kan du ikke huske hegnet i år. Det behøver ikke at være malet for at få et anstændigt udseende, da maling af god kvalitet varer i årevis uden synlige ændringer. Og dette er en af ​​de vigtige faktorer, der får en til at tænke på at installere et sådant hegn.

  Mulighed uden grundlæggelse

  På båndet fundament

  Med et fundament og søjler af klinker mursten

  Der er en enkelt-række og to-rækken (tosidet, skakbræt) metode til montering af strimlerne af et metal hegn. Når to rækker er placeret på begge sider af strengen, og således at de endda overlapper hinanden med et centimeter. Derfor bør afstanden mellem lamellerne være lidt mindre end bredden af ​​stilken. Med denne installation kræves lath per meter hegn med 55-60% mere. Men hegnet viser sig næsten uset - kun i en vis vinkel kan man se en lille del af området. Og dette på trods af at hegnet ikke vil være sammenhængende, og alle "charme" af et solidt hegn vil ikke påvirke dig.

  Metoder til montering af metalhegn: i en og to rækker

  Båndene er oftest sikret lodret, men der er også en vandret installationsmetode - det kan også være enkelt række eller dobbelt række. Det vandrette hegn ser mere ud "eksotisk" ud. Med to-trins (dobbeltsidet) redigering er stængerne generelt uigennemsigtige.

  Vandret hegn af jernhegn

  Ulempen ved denne installationsmetode er, at der kræves specielle poler og mellemliggende poler, hvilket vil give den nødvendige stivhed af strukturen. En anden nuance: lamellerne produceres normalt i længder op til 180 cm, længere skal bestilles, og det koster ekstra penge. Så enten skal vi postere oftere eller betale for en brugerdefineret størrelse.

  Når du installerer i en enkelt række, kan hullerne mellem lamellerne være forskellige. Den nøjagtige afstand vælges vilkårligt afhængigt af hvor meget "gennemsigtigt" du vil lave et hegn. Oftest er afstanden mellem stifterne 35-50% af barens bredde. Men dette er ikke reglen, der er både mindre og større huller.

  Når du installerer "skak", hvis du ikke ønsker at se din gård i en vinkel, skal stængerne dække 50% af bredden af ​​polstring eller mere. Hvis "synligheden" ikke er vigtig, kan du indstille dem således, at kanterne kun overlapper 1 cm.

  Højden af ​​hegnet er valgt afhængigt af ejernes ønsker. Hvis du ønsker at maksimere gården blev lukket fra nysgerrige blikke, bør længden af ​​stropperne være på 180 cm. I betragtning af, at de er lidt hævet over jorden, er det nok at det store flertal af mennesker er ikke i stand til at se ind i dit territorium.

  Højden er valgfri

  Hvis du er ligeglad, vil du se noget gennem hegnet eller ej, du kan tage og 1250 mm og 1500 mm. I det første tilfælde vil hegnet ende et sted på brystet af forbipasserende, i andet - på øjenhøjde eller lidt lavere (omtrentlig layout se i figuren), og dette er uden foundation.

  Bredden af ​​passagen lodrette stakit af metal -. 200-250 cm Det er i en sådan afstand gravet poler, og derefter fikseret mellem to og tre tværelementer. Disse tværstænger hedder "lags" eller "bowstrings". Til et hegn med en højde på op til 150 cm er to tværelementer tilstrækkelige, for højere er tre bedre.

  Der er flere sorter af fyldespænd (afstanden mellem søjlerne). Den nemmeste måde at installere en lige metode på er, når alle strimlerne har samme længde. På toppen af ​​dette hegn kan du lægge en U-formet stang lavet af samme materiale (solgt på samme sted som euro-baren). Ud over den æstetiske belastning dækker den også dele af metal, hvilket øger hegnens levetid.

  Typer af hegn af metal hegn

  Alle "bølger" kræver at skære de fleste af stængerne til en vis afstand. En "bølge" på spændingen udføres i trin på 50 eller 25 mm. På et trin på 50 mm er forskellen i højden mellem de korteste og længste lameller signifikant, men hegnet ser mere delikat ud. I tilfælde af en "bølge" med en pitch på 25 mm eller med en "dobbeltbølge" er forskellen mindre. De øverste stænger her lægges meget sjældnere, men de kan også installeres. Kun i stedet for bruddet af "bølgen" bliver det nødt til at skære siderne og bøje.

  Ved installation af et hegn fra et metalhegn i Ruslands midterste spor anbefales det at installere poler fra et profileret rør 60 * 60 mm (kan være 60 * 40). Til tværstykker er det mere hensigtsmæssigt at tage det samme profilerede rør, men med en sektion på 40 * 20 mm. I dette tilfælde vil hegnet modstå vind og snebelastninger.

  Ved installation af installationstrinnet er søjlerne 2 meter. Hvis to tværstænger, de fastgøres, så randstriberne før det var 25-35 cm fra shtaketiny Hvis højden på 150 cm eller mere, en afstand på 30-35 cm, kortere -. 25 cm, med højden af ​​hegnet over 1,5 m. det er bedre at lave tre lag, og ikke kun i regioner med stærke vinde. Simpelthen med to lag er der opnået for meget afstand mellem fastgørelseselementerne, hvorved lathene let kan åbnes.

  Ca. i denne afstand er det nødvendigt at fastsætte lags ved montering af et hegn af metal hegn

  Der er to måder at fastgøre strimlerne på: på selvdrejende skruer og på nitter. Selvskærende skruer og nitter er monteret på begge kanter af stangen på hver af tværstængerne. Det vil sige, at hvis tværbjælkerne er to, skal du have 4 selvdrejende skruer / nitter for hver stang, hvis tre, så fastgørelseselementer, du har brug for 6 stk. Pr stang. Du kan selvfølgelig fiksere en skrue eller nitte på krydset, og sætte det i midten. Men i dette tilfælde er det nemt at skubbe hegnet med dine hænder - og det er ikke nødvendigt at klatre over hegnet.

  Så monter hurtigere, men dette er et "rent dekorativt" hegn

  Hvilken type skruer skal man vælge? Selvskærende skruer er nemme at installere - dette er deres plus. Men de er også let uvældet, hvilket under visse omstændigheder kan være en minus. Nitter kræver mere tid at installere, men også at fjerne dem er meget vanskeligere. Hvad skal man vælge? På den forreste del af hegnet eller hvis hegnet forbliver uovervåget i lang tid (giver et sæsonbesøg), er det absolut værd at sætte nitter. Selvfølgelig, hvis angriberne får et mål, vil de klare nitter, men det bliver sværere. Ved montering af et hegn mellem naboer i husene med permanent bopæl er det helt sikkert muligt at fastgøre metalhegn til selvlukkende skruer.

  Som du sikkert har bemærket, er metalhegn produceret i næsten samme teknologi som det bølgede ark, og arket er billigere. Derfor har mange mennesker en ide at lave et hegn ved at bryde det profilerede ark i strimler. I princippet kan dette gøres, hvis du er i stand til at skære strengt langs linjen uden nogen mærkbare afvigelser. Men til skæring er det nødvendigt at bruge saks til metalskåret eller hånd. Bulgari er det umuligt at skære under alle omstændigheder, da det brænder beskyttelsesdækslet. Så arbejdet er ikke en let og tager meget tid. Hvis det ikke skræmmer dig, kan du prøve.

  For små hegn kan du finde ubestandige i varehuse eller fra producenter

  Hvad er manglen på et selvfremstillet hegn fra proflisten? Alt er indlysende: kanten er sjældent lige, da det er svært at gøre det manuelt. Desuden er skæringen ubeskyttet og kan begynde at ruste. Det er selvfølgelig muligt at smøre sektionerne med en primer / maling, men for at sikre at alle lag ligger perfekt, kræves en absolut ren overflade. Det vil sige, at nedskæringsstedene først skal støves (ikke så vanskeligt, men det tager tid), og derefter affedtes. Kun i dette tilfælde vil den beskyttende belægning være virkelig kvalitativ.

  Det er ønskeligt at dække kanterne - det vil give det hjemmelavede hegn en stor stivhed, for på proflisten er det sjældent at danne yderligere reliefs. Det "holder" formen på grund af dens størrelse og vekslen af ​​bølger.

  Skriv et svar

  *
  *

  53 + = 55

  Required fields are marked *